Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

«Βλέπει» και Μρτζα η ΑΕΚ!

Την περίπτωση του Ντράγκαν Μρτζα εξετάζει η ΑΕΚ, αφήνοντας παράλληλα στον Ντάνκο Λάζοβιτς το χρονικό περιθώριο να αποφασίσει για το μέλλον του. Η «Ένωση» παρακολουθεί και την υπόθεση του Τζεμπούρ.

«Βλέπει» και Μρτζα η ΑΕΚ
Λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην υπόθεση του Ντάνκο Λάζοβιτς και μετά το «ναυάγιο» στις επαφές της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν αισθητά την επιθετική της γραμμή.

Ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της «Ένωσης», όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», είναι και ο Ντράγκαν Μρτζα. Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή επιθετικό του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος έχει την εμπειρία και τις παραστάσεις να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει… αέρα στη Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, τον Σέρβο φορ φέρεται να έχει ξεχωρίσει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο διάστημα που είχε πάει στη Σερβία για να «τσεκάρει» παίκτες για λογαριασμό του «δικεφάλου».

Ο διεθνής άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα, στη συνέχεια έπαιξε με τις φανέλες των Ζούλτε Βάρεγκεμ και Λιρς στο Βέλγιο, ένα διάστημα πέρασε από τη Ρωσία και την Ελβετία – παίζοντας για Κίμκι και Σιόν αντίστοιχα – και την περσινή σεζόν είχε 19 γκολ σε 27 αγώνες στο σερβικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Λάζοβιτς, η ΑΕΚ φέρεται να του δίνει μερικές μέρες περιθώριο για να αποφασίσει τελικά σε ποια ομάδα επιθυμεί να παίζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν και δημοσιεύματα τον θέλουν να συνεχίζει στην Παρτίζεν.

Την ίδια ώρα, στην «Ένωση» παρακολουθούν τις εξελίξεις για το μέλλον του Ραφίκ Τζεμπούρ, με την προϋπόθεση ότι θα μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αυτή τη στιγμή όλα είναι στον «αέρα» για τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο «Δικέφαλος» θα προχωρήσει για την απόκτησή του, μόνο αν φύγει ως ελεύθερος από την αγγλική ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: