Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

«Μην τους λιθοβολείτε»

ÁÍÁÓÔÏÐÏÕËÏÓ ÎÁÍÈÇ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ 
ANASTOPOULOS
XANTHI - PANIONIOS (SUPERLEAGUE 2013-2014)
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος για την εικόνα της Εθνικής Ομάδας στο πρώτο της παιχνίδι στο παγκόσμιο κύπελλο. Αναφέρθηκε στο χαμένο γκολ του Γκέκα , στην τακτική του Φερνάντο Σάντος και τόνισε ότι αυτή είναι η Εθνική και το αυτό το ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε.
Αναλυτικά, όλα όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:
Για το γκολ που έχασε ο Γκέκας : «Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, το απλό είναι και το δύσκολο. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο καθώς αν έμπαινε αυτό το γκολ θα ξαναμπαίναμε στο παιχνίδι».
Για την εικόνα της Εθνικής: «Είμαστε ένας λαός που πολύ γρήγορα απογοητευόμαστε. Αυτούς τους παίκτες έχουμε, αυτοί είναι που έκαναν τις μεγάλες επιτυχίες, εντάξει επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι δεν νομίζω ότι εξανεμιστήκαν και οι ελπίδες. Βρεθήκαμε σε κακή μέρα και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει λόγος να βγάζουμε τα απωθημένα μας πάνω στην Εθνική ομάδα.
Δεν πρέπει να τους λιθοβολούμε, εντάξει ένα παιχνίδι χάσαμε, εδώ ολόκληρη Ισπανία έφαγε πέντε γκολ».
Για την τακτική του Σάντος: «Αν περιμέναμε στο μισό γήπεδο, θα έλεγαν γιατί παίζουμε έτσι. Παίξαμε με κατοχή και χάσαμε. Δεν ξέρουμε τι θέλουμε και τι ζητάμε. Αυτοί είναι παίκτες, αυτός είναι ο προπονητής και αυτό είναι το ποδόσφαιρο που παίζουμε…»
Για το αν μπορούσε να χωρέσει ο Αθανασιάδης σ’ αυτή την εθνική ομάδα: «Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Δημήτρης ο Παπαδόπουλος έκανε πολύ καλή χρονιά και θα μπορούσε να κληθεί. Ο Ταβλαρίδης έκανε επίσης πολύ καλή χρονιά, είναι σταθερός αλλά και ο Βαγγέλης ο Μάντζιος πήγε καλά. Ο Αθανασιάδης δεν είναι κανένας σούπερ παίκτης, είναι ένας καλός παίκτης μέσα στην περιοχή. Θεωρώ ότι ο Παπαδόπουλος και ο Μάντζιος ήταν καλύτερες λύσεις».
Για το επόμενο παιχνίδι με την Ιαπωνία: «Δύσκολο! Το κερδίζουμε και ξαναμπαίνουμε στο ‘κόλπο’. Θεωρώ ότι πιο εύκολο να κερδίσεις την Ιαπωνία, παρά την Ακτή Ελεφαντοστού. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, να παίξουν αυτοί που πρέπει και από εκεί και πέρα ότι βγει».
Για το δικό του προπονητικό μέλλον: «Αυτή την στιγμή οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει προπονητή. Δυστυχώς, η δουλειά του προπονητή έτσι είναι, οι παράγοντες ευθύνονται που αλλάζουν τόσοι προπονητές κάθε σεζόν. Πρέπει να αρχίσουν να δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Στα δύσκολα, όλοι τους Έλληνες προπονητές ψάχνουν».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: