Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ψηλές βλέψεις στην πρεμιέρα!!

Με το δεξί θέλει να μπει η Ρωσία του Φάμπιο Καπέλο στο Μουντιάλ, όπου στην πρώτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου αντιμετωπίζει την Κορέα, στην επιστροφή της μετά από 12 χρόνια στη διοργάνωση.

Ψηλές βλέψεις στην πρεμιέρα
Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία συμμετοχή της Ρωσίας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και τώρα η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο φιλοδοξεί να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση της Βραζιλίας.

Το 1994 η «Αρκούδα» είχε μείνει εκτός από την πρώτη φάση, ενώ από το 2002 και μετά δεν συμμετείχε ξανά σε Μουντιάλ.

Η ρωσική ομάδα – που κατάφερε να περάσει ως πρώτη από τον προκριματικό της όμιλο και άφησε στα μπαράζ την Πορτογαλία του Ρονάλντο – και έχει ένα… δικό μας παιδί, τον Γιούρι Λοντίγκιν, θα προσπαθήσει από σήμερα να δείξει τις διαθέσεις της όσον αφορά την παρουσία της στα γήπεδα της χώρας του καφέ.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η Κορέα βγήκε πίσω από το Ιράν στην προκριματική φάση της Ασιατικής ζώνης, και προσπαθεί να επαναλάβει την επιτυχία του 2002, όταν τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνδιοργάνωσε μαζί με την Ιαπωνία και το χάλκινο μετάλλιο που είχε πάρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο «πυρήνας» της ομάδας αγωνίζεται σε μεγάλες ομάδες, όπως της Premier League και της Bundesliga.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ρωσία (4-2-3-1): Ακινφέεφ, Ανιουκόφ, Ιγκάσεβιτς, Μπερεζούτσκι, Κομπάροφ, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Σαμέντοφ, Ζιρκόφ, Τζαγκόεφ, Κερζάκοφ.

Κορέα (4-2-3-1): Σουνγκ Ρίονγκ, Γιονγκ, Γέονγκ Χο, Γιουνγκ Γκουόν, Τσανγκ Σου, Γιονγκ Γου, Σουνγκ Γουένγκ, Τσουνγκ Γονγκ, Για Σέολ, Χέονγκ Μιν, Τσου Γιουνγκ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: