Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Μη αποδεκτή η παραίτηση Κουζούνια!

Στη διάθεση του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης, έθεσε την παραίτησή του ο Γιάννης Κουζούνιας, όμως αυτή δεν έγινε αποδεκτή, όπως του διεμήνυσε ο πρόεδρος, Παναγιώτης Στεφανίδης. Οι άνθρωποι των «κίτρινων» δεν διαπίστωσαν από πουθενά, πως υφίσταται σχέση -οποιουδήποτε είδους- του μέλους του ΔΣ με την εταιρία "Macron" που έχει καταθέσει πρόταση για να «ντύσει» την ομάδα κι έτσι αποφάσισαν να μην «σκαλίσουν» περισσότερο την υπόθεση.

Η παραίτηση λίγο-πολύ απορρίφθηκε, αφενός γιατί η ιταλική εταιρία έχει καταθέσει πολύ καλή προσφορά ένδυσης της ομάδας, με χρήματα που μοιάζουν (και είναι) απαραίτητα στο πλάνο της Β' Εθνικής, αφετέρου αν γινόταν αποδεκτή, θα έπρεπε η ΠΑΕ Άρης να μπει (ξανά) σε μια διαδικασία να προσφύγει στα δικαστήρια, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κουζούνια, καθώς και αυτός, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη, έχουν οριστεί από το Ειρηνοδικείο.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανό πλέον μέσα στις επόμενες ημέρες, να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία με τη "Macron" με την υποσημείωση πως αυτή, θα ενεργοποιηθεί μόνο αν η ομάδα δηλώσει συμμετοχή στη Β' Εθνική.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: