Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Επιθετική ανάπτυξη και ανακάτεμα τράπουλας!!

Έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη έδωσε ο Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Δευτέρας, στο «Estadio Lourival Baptista». Μοναδικός απόντας ο Παναγιώτης Γλύκος.

Επιθετική ανάπτυξη και ανακάτεμα τράπουλας
Το πρόγραμμα ήταν πιο δυνατό σε σχέση με αυτό της Κυριακής με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και να επικεντρώνονται στoν τομέα της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι μέρες πλησιάζουν για το καθοριστικό ματς με τους Ιάπωνες και ο Φερνάντο Σάντος έχει στο μυαλό του το τι αλλαγές μπορεί να κάνει σε πρόσωπα και τακτική. Πάντως, να σημειωθεί ότι στην προπόνηση δεν έδειξε… ενδεκάδα, ανακατεύοντας τους ποδοσφαιριστές στις ασκήσεις που είχε επιλέξει.

Όσον αφορά στο θέμα των αλλαγών στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Κολομβία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι πιθανό να κάνει δύο αλλαγές.

Στη δεξιά πλευρά της επίθεσης διεκδικεί θέση ο Γιάννης Φετφατζίδης που είχε καλή παρουσία στα φιλικά της «γαλανόλευκης». Βέβαια, στο παιχνίδι με την Κολομβία δεν φάνηκε αρκετά, ειδικά από την στιγμή που μετατέθηκε στον άξονα, πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου. Ο στράικερ της Φούλαμ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στους Ασιάτες.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του κάτι που ίσως κάνει στην επίσης κλειστή προπόνηση της Τρίτης στις 23:30 ώρα Ελλάδος. Νωρίτερα, θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου (19:30) των διεθνών Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Στέφανου Καπίνο στο ξενοδοχείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: