Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ματς «αποδείξεων»

Το ανανεωμένο Βέλγιο αντιμετωπίζει τη μαχητική Αλγερία, στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία στην έκτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυππέλου της Βραζιλίας.

Ματς «αποδείξεων»
Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι η αποψινή αναμέτρηση του Βελγίου με την Αλγερία, στο πλαίσιο του όγδοου ομίλου του Μουντιάλ στη Βραζιλίας (19:00, ΝΕΡΙΤ).

Η ομάδα του Μάρκ Βίλμοτς έδειξε πολύ καλά δείγματα κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης και κάποιοι εκτιμούν ότι θα είναι φέτος η μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ, αφού έχει παίκτες που είναι αρκετά καλοί και με μεγάλη εμπειρία σε διάφορα μεγάλα πρωταθλήματα.

Από την πλευρά τους, οι Αφρικανοί κατάφεραν να προκριθούν από το Αφρικανικό Κύπελλο, αφήνοντας εκτός Μάλι, Μπενίν και Ρουάντα. Στη συνέχεια στα μπαράζ αντιμετώπισαν τη Μπουρκίνα Φάσο και έτσι έφτασαν στα γήπεδα της χώρας του καφέ.

Βέλγιο και Αλγερία αναμετρώνται για τρίτη φορά στην ιστορία τους, με την πρώτη να έχει μία νίκη και το άλλο ματς να έχει λήξει ισόπαλο.

Οι πιθανές συνθέσεις

Βέλγιο (4-2-3-1): Κορτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Μπούιτεν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Φελαϊνί, Μέρτενς, Μπράινε, Αζάρ, Λουκάκου.

Αλγερία (4-3-2-1): Ζεμαμούς, Μαντί, Κανταμουρό, Μπουγκερά, Γκουλάμ, Λασέν, Μπενταλέμπ, Ταϊντέρ, Σουντάνι, Φεγκουλί, Σλιμάνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: