Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Μιλάει ήδη με τον πρώτο!!

Προσεκτικές επαφές με τον βασικό στόχο για την ενίσχυση στα μετόπισθεν έχουν στον Παναθηναϊκό. Χωρίς βιασύνη γίνονται οι όποιες συζητήσεις, αφού οι «πράσινοι» δεν χρειάζονται πολλές μεταγραφές.

Μιλάει ήδη με τον πρώτο!
Προτεραιότητα εδώ και αρκετό καιρό για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η απόκτηση ενός πολύ καλού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Γκόρτον Σίλντενφελντ (εφόσον τελικά ο Κροάτης δεν μείνει στην ομάδα).

Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκαν κάποια ονόματα, αλλά στο «τριφύλλι» δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό και ο Νίκος Νταμπίζας υπό άκρα μυστικότητα συζητά με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Όπως γράφει σήμερα το «Goal News», ο τεχνικός διευθυντής – σε συνεννόηση με τους άλλους ιθύνοντες του συλλόγου – έχουν ξεχωρίσει έναν παίκτη και ήδη έχει προχωρήσει περισσότερο τις επαφές μαζί του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί στο θέμα και λίγο… τύχη για να μπορέσει να κάνει δικό του τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, αν και οι «πράσινοι» διέψευσαν τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Καρλάο, όλα δείχνουν ότι όντως έχουν υπάρξει διερευνητικές επαφές με τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Ο συγκεκριμένος αμυντικός θεωρείται ενδιαφέρουσα περίπτωση, αφού είναι προσιτός οικονομικά και έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν στον Παναθηναϊκό.

Στο «τριφύλλι» παρουσιάζονται καθυσηχαστικοί για την ενίσχυση της ομάδας, αφού εκτιμούν ότι δεν χρειάζονται πολλές προσθήκες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τον στόπερ, οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για την παραμονή των Αμπέντ, Σίλντενφελντ και Πράνιτς, ενώ υπάρχει και το θέμα του Καραγκούνη.

Για τους δύο τελευταίους, όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά, με τις υποθέσεις και των δύο να ξεκαθαρίζουν μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους στο Μουντιάλ με τις εθνικές τους ομάδες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: