Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Χωρίς Χουλκ μπορεί;

Η Βραζιλία χωρίς τον τραυματία, Χουλκ υποδέχεται το Μεξικό στο πρώτο χρονικά παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ.

Χωρίς Χουλκ μπορεί;
Η Βραζιλία υποδέχεται το Μεξικό στο παιχνίδι το οποίο ανοίγει την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ.

Οι γηπεδούχοι καλούνται να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση μη έχοντας στη διάθεσή τους έναν 11άδατο παίκτη τους… Τον Χουλκ.

Ο διεθνής άσος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και δεν συμμετείχε στις προπονήσεις. Αντίθετα έκανε φυσιοθεραπείες για να περάσει το πρόβλημα και να μπορέσει να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Το Μεξικό προέρχεται από μια αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στο Καμερούν στην πρώτη αγωνιστική. Κορυφαίος των μεξικανών ο Ζιοβανι Ντος Σάντος ο οποίος σημείωσε δύο γκολ τα οποία ο διαιτητής δεν τα κατοχύρωσε.

Ο Περάλτα –τελικά- ήταν ο παίκτης ο οποίος έδωσε τη νίκη…

«Θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή της Βραζιλίας», ήταν τα λόγια του στην ιστοσελίδα της FIFA.

Υπέρ της Βραζιλίας είναι η προϊστορία. Οι Βραζιλιάνοι έχουν πάρει τη νίκη σε 22 παιχνίδια τα οποία έχουν δώσει ενώ οι μεξικανοί σε 10. Οι δύο ομάδες έχουν έρθει ισόπαλες σε έξι ματς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: