Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Πρώτα στον Ολυμπιακό και μετά…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει στο sport-fm.gr μία επισήμανση για τα μεταγραφικά των μεγάλων συλλόγων μας.

Πρώτα στον Ολυμπιακό και μετά…
• Η γνωστή ιστορία και φέτος. Οι μάνατζερ προτείνουν τους παίκτες τους στον Ολυμπιακό κι όταν βλέπουν ότι δεν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός τους προτείνουν στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό.

• Το γράφω αυτό με αφορμή την απόκτηση από τον ΠΑΟΚ του Ρουμάνου διεθνή αριστερού μπακ Ρατ και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βραζιλιάνο αριστεροπόδαρο στόπερ Καρλάο, που έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό.

• Αν κάποιος έχει διαβάσει προσεκτικά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, θα θυμηθεί αυτά τα δύο ονόματα να έχουν μνημονευθεί εδώ κι ένα μήνα, ως παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, που για τους δικούς του λόγους δεν ενδιαφέρθηκε.

• Και δεν τα γράφω αυτά τα πράγματα για να μειώσω τους παίκτες η, τις ομάδες. Άλλωστε, ψάχνοντας τότε, όταν είχα μάθει πως ο Ρατ προτάθηκε στον Ολυμπιακό, είχα βρει στον ισπανικό Τύπο πως είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στη Ράγιο, πηγαίνοντας σε αυτήν τον χειμώνα-από τη Βαγεκάνο έμεινε ελεύθερος και τη συνέχεια την ξέρουμε.

• Το γράφω γιατί αποτελεί μία πραγματικότητα και συνεχίζεται και φέτος η ίδια ιστορία. Και θα με θυμηθείτε, ότι έχουν ακόμη να ακουστούν πολλά ονόματα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ, από αυτά που είχαν γραφτεί στα ψιλά γράμματα του ρεπορτάζ του Ολυμπιακού…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: