Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

«Αποσύρεται για Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός»!!


Αν και τις προηγούμενες ημέρες προέκυπτε αισιοδοξία για την έκβαση της μεταγραφής του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό, ολλανδικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι επαφές με τη Χέρενφεϊν ναυάγησαν!

«Αποσύρεται για Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός»!
Αρνητικά απάντησε η διοίκηση της Χέρενφεϊν στην πρόταση του Ολυμπιακού ύψους 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, όπως μεταδίδουν τα ολλανδικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα, η «Voetbal International» υποστηρίζει ότι το γεγονός ότι η ομάδα του Ισλάνδού επιθετικού απάντησε ξανά αρνητικά αναγκάζει τους Πειραιώτες να αποσυρθούν για την απόκτησή του, αφού δεν προτίθενται να διαθέσουν περισσότερα χρήματα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι απαιτήσεις των Ολλανδών βασίζονται στο γεγονός ότι τον περασμένο Γενάρη η Φούλαμ είχε καταθέσει πρόταση 10 εκατ. ευρώ και από εκεί ξεκινούσαν τις διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά εκείνοι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να δώσουν αυτό το ποσό.

Στη χώρα της τουλίπας αναφέρουν ότι ο διεθνής άσος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και παρά την… οπισθοχώρηση του Ολυμπιακού, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει επίσης η Άουγκσμπουργκ, η Ρόμα και η Βέρντερ Βρέμης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: