Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Τέλος από Ολυμπιακό ο Περπέρογλου!!

Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά για διετές συμβόλαιο στον Στράτο Περπέρογλου, όμως ο διεθνής φόργουορντ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Αναντολού Εφές.

Τέλος από Ολυμπιακό ο Περπέρογλου
Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται ο Στράτος Περπέρογλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣπορ Fm, που επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη προσφορά στον διεθνή φόργουορντ έναντι 1,35 εκατομμυρίων ευρώ για νέο διετές συμβόλαιο, δείχνοντας εμπράκτως τη θέλησή του να τον κρατήσει κάτοικο Πειραιά, όμως η πρόταση της Αναντολού Εφές παραμένει καλύτερη.

Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός πρότεινε στον παίκτη γενναία αύξηση αποδοχών κατά 50% από τα χρήματα που πήρε στη διετία που αγωνίστηκε στην ομάδα (900 χιλιάδες ευρώ), αφού αν δεχόταν την κατά 200 χιλιάδες βελτιωμένη πρόταση των «ερυθρόλευκων» (η πρώτη ήταν 1,15εκατ.) θα λάμβανε 650 χιλιάδες τον πρώτο χρόνο και 700 τον δεύτερο.

Ο Περπέρογλου, έχει στα χέρια του πρόταση από την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς που με τα μπόνους φτάνει τα 1,8εκατ. ευρώ, όλες οι συζητήσεις που έκανε ήταν σε άριστο κλίμα, εκτιμά τον Ολυμπιακό και τη προσπάθειά του να τον κρατήσει, όμως αποφάσισε να μην δεχθεί τη νέα πρόταση και να αποχωρήσει, αφού η πρόταση των τούρκων είναι εξαιρετική.

Ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι και η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, με τα επεισόδια και την αντιπαλότητα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ τον κεντρίζει ιδιαίτερα το έντονο ενδιαφέρον της Εφές που ξεκινάει ένα εξαιρετικό πρότζεκτ με τον Ίβκοβιτς.

Πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του στρέφονται σε άλλες λύσεις για τη θέση «3», (εξετάζεται ο Μπράμος), ενώ ο παίκτης θα αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για την Τουρκία, ώστε να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: