Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Τέσσερα και δεν είναι δανεικά!!

Ακαταλαβίστικο. Να βγαίνει στο γήπεδο μια ομάδα, σε παιχνίδι μουντιάλ, πρώτο ματς και με αντίπαλο την Γερμανία, να είναι τόσο επιπόλαια. Μια Πορτογαλία αφελέστατη, έβαλε το κεφάλι στο στόμα του θηρίου που και χορτάτο να 'ναι θα δαγκώσει λαρύγγια. Γράφει ο αποδυτηριάκιας Η Γερμανία είναι Γερμανία. Έχει, δεν έχει ομάδα, δεν χαρίζεται. Ποτέ. Δεν παρασύρεται, δηλαδή, από το χαβαλέ παιχνίδι των παρακατιανών της. Έτσι είναι. Όλοι οι Μεσόγειοι, όλοι οι νοτιοευρωπαίοι είναι φυλετικά, κοινωνικά κατώτεροί τους. Έτσι το αντιλαμβάνονται οι Γερμανοί.
Έστω ότι ήταν εκτός προγράμματος το πέναλτυ στα πρώτα λεπτά. Δεν υπάρχει δικαιολογία για ομάδα μουντιάλ να αποδιοργανωθεί, αν πράγματι αυτή ήταν η αιτία, η απόφαση του διαιτητή. Η Πορτογαλία, όμως, για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι στερείται προσωπικότητας. Έχει παίκτες αξίας, όμως όχι και αξιοπιστίας.
Τελικά, η Γερμανία της Μέρκελ, που ήταν παρούσα στο γήπεδο, η Νο1 οικονομική δύναμη της Ευρώπης, που δίνει δάνεια σε Πορτογαλίες, Ιρλανδίες, Ελλάδες και σία, έκανε μία ελλειπή προπόνηση. Με αντίπαλο αυτή την χωρίς θετική ψυχολογία Πορτογαλία η Γερμανία του 4-0 δεν μπορεί ακόμα να κριθεί αγωνιστικά.

ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ κόλπα της επόμενης αντιπάλου της εθνικής, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Τι κοινό έχουμε με τους Ιάπωνες; Κανένα. Γκέλα, υπάρχει ένα. Και αυτοί όπως κι εμείς είναι φανατικοί καπνιστές. Μάλιστα υπάρχει μια αεροπορική εταιρεία, η μοναδική στον κόσμο, που επιτρέπει το κάπνισμα. Είναι γιαπωνέζικη.
Οι Ιάπωνες είναι ένας λαός εργατικός και κυρίως ευγενικός. Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί μεταξύ των ξεναγών που υποδέχονται τους τουρίστες που σκάνε μύτη από την Απω Ανατολή είναι το εξής: Οταν δημιουργείται μεγάλη ουρά σε ένα μέρος, τότε μπροστά είναι Ιάπωνες. Ο ένας λέει στον άλλον Παρακαλώ περάστε και ο άλλος απαντάει Μα, όχι περάστε εσείς.
Επαιξαν με την Ακτή Ελαφαντοστού οι Γιαπωνέζοι. Στάθηκαν, λοιπόν, στο κέντρο του γηπέδου και έκαναν βαθιά υπόκλιση στους φιλάθλους τους που ήταν στην εξέδρα. Αυτοί ανταπέδωσαν. Το εντυπωσιακό συνέβη μετά το τέλος του αγώνα. Οι Γιαπωνέζοι φίλαθλοι έφυγαν τελευταίοι από το γήπεδο, όχι επειδή έκλαιγαν τη μοίρα τους για την ήττα. Αλλά; Εβγαλαν σακούλες για να μαζέψουν τα σκουπίδια που είχαν ρίξει κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί!
Πες μου τώρα εσύ Ελληναρά, ότι είναι ρομποτάκια και άχαροι. Πέτα το τσιγάρο σου έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου, άσε τα κόπρανα του σκυλιού σου στο γκαζόν που παίζουν τα παιδιά των άλλων και ρίξε μια γυροβολιά στα μπουζούκια γιατί είσαι και πολύ μερακλής.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: