Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Καλοκαίρι… τέλος στον Αστέρα!!!

Μικρής διάρκειας ήταν οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές για τον Αστέρα Τρόπολης. Παίκτες και τεχνικό τιμ συναντήθηκαν σήμερα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Καλοκαίρι… τέλος στον Αστέρα!
Φέτος δεν έχει διακοπές, έχει… Ευρώπη για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο συναντήθηκαν για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας (16/6) προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Οι Τριπολιτσιώτες ξεκίνησαν τις προπονήσεις στο γήπεδο του Αστέρα, με 18 ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών, ενώ θα αναχωρήσουν στις 29 Ιουνίου για την Αυστρία, όπου για δώδεκα μέρες θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι παίκτες που παρακολούθησαν την πρώτη προπόνηση των Αρκάδων ήταν οι Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπαχρήστος, Λούι, Μουνάφο, Καστριτσέας, Βελισσάρης, Μηλιώτης, Τσόφλιος, Τριανταφύλλης, καθώς και οι τέσσερις τερματοφύλακες (Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Κόκκαλης και Γεωργακόπουλος, ο οποίος θα παραχωρηθεί ως δανικός στη Νίκη Βόλου) προπονήθηκαν χωριστά υπό τις οδηγίες του Τζέρι Ούγκεν.

Οι Ντε Μπλάσις και Μπαράλες θα μπουν στις προπονήσεις αύριο (17/6), ενώ σταδιακά θα επιστρέψουν οι Ουσέρο, Σανκαρέ, Γκοιάν και οι παίκτες που αποκτήθηκαν με μεταγραφή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: