Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

«Παλέψαμε για κάθε μπαλιά»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ιράν πάλεψαν για κάθε μπαλιά που ήταν διεκδικίσιμη στάθηκε ο Κάρλος Κεϊρόζ μετά την ισοπαλία των Ασιατών με τη Νιγηρία για τον έκτο όμιλο του Μουντιάλ.

«Παλέψαμε για κάθε μπαλιά»
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του έπαιξαν ρεαλιστικά στην αναμέτρηση, τους έδωσε συγχαρητήρια και παράλληλα το σύνθημα για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Αργεντινή.

Από την πλευρά του, ο Στέφεν Κέσι τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν, όμως δεν ήρθε το γκολ και ζήτησε ηρεμία, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία.

Αναλυτικά:

Κάρλος Κεϊρόζ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά ήταν πολύ δύσκολο ματς. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν απαραίτητο να κάνουμε ένα ρεαλιστικό παιχνίδι. Παλέψαμε για κάθε μπαλιά και αγωνιστήκαμε για 90’ με ένα πράγμα στο μυαλό μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου και να τους δώσω συγχαρητήρια. Τώρα υπάρχει η Αργεντινή. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι όλα είναι ανοιχτά».

Στέφεν Κέσι: «Θέλαμε να σκοράρουμε, το προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο, όμως τελικά το γκολ δεν ήρθε. Αυτή τη στιγμή προέχει να ηρεμήσουμε τους παίκτες και να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας, ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: