Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Σκορπάει τρόμο αυτή η ομάδα!!

Την έκανε… Four-tugal«Ντου από Παντού» για την Γερμανία που ξεκίνησε το μουντιάλ με πολύ άγριες διαθέσεις.
Τι ήταν αυτή η Γερμανία που είδαμε πριν από λίγο; Μια ομάδα που σκορπάει τρόμο. Πανίσχυρη. Μπήκε μέσα στο γήπεδο και την έλιωσε την Πορτογαλία. Είτε με δέκα, είτε με έντεκα.
Δεν υπήρχε Πορτογαλία
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δεν υπήρχε Πορτογαλία στο γήπεδο. Και δεν θα σταθώ τώρα αν δεν της έδωσε ένα πέναλτι στο 4-0. Μην τρελαθούμε.
Την ζημιά
Η Γερμανία, λοιπόν, μπήκε με πολύ άγριες διαθέσεις στο παγκόσμιο κύπελλο. Μπορεί να μην ξεκινάει με κλασικό σέντερ φορ στην ενδεκάδα, αλλά έχει τόσους γκολτζήδες. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει τη ζημιά.
Μια γροθιά
Κι αυτό που πρόσεξα περισσότερο ήταν η συνοχή της. Σαν μια γροθιά έπαιζε. Δεν έκανε ο καθένας του κεφαλιού του όπως γίνεται στις περισσότερες εθνικές.
Απειλή
Η Γερμανία, λοιπόν, έχει βαριά φανέλα στα παγκόσμια κύπελλα κι αυτή τη φορά δείχνει πολύ απειλητική για τους αντιπάλους της. Αν συνεχίσει έτσι, δηλαδή, θα φτάσει πολύ μακριά στην διοργάνωση. Ήδη τα έστειλε τα μηνύματά της από απόψε.
Ανέτοιμος
Η Πορτογαλία; Μια από τα ίδια. Καθόλου ελκυστική και τα περίμενε όλα από τον
Κριστιάνο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήταν τραυματίας. Δεν ήταν έτοιμος, δηλαδή.
Σαν βόμβα
Όσο γι’ αυτόν τον Πέπε είναι σαν βόμβα που δεν ξέρεις πότε θα εκραγεί. Την έκανε πάλι την βλακεία του, δηλαδή. Και κρέμασε την ομάδα του. Πώς να εμπιστευτείς αυτόν τον παίκτη; Ανά πάσα στιγμή τα τινάζει όλα στον αέρα. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: