Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

«Γεννημένος νικητής»

Νικολάε

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Ρατς , μίλησε στον Arena FM 89,4 , ο Μάριους Νικουλάε. Ο διεθνής Ρουμάνος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες στην καριέρα του όπως, Ντιναμό Βουκουρεστίου ,Σπόρτιγκ Λισαβόνας ,Σταντάρ Λιέγης και γνωρίζει πολύ καλά τον Ράζβαν από τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ρουμανίας. Μίλησε και για την Τούμπα, καθώς αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ ως παίκτης της Καβάλας το 2011.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάριους Νικολουλάε στον Arena FM 89,4:
«Τον ξέρω πάρα πολύ καλά, μεγαλώσαμε μαζί σε όλες τις μικρές ομάδες της Ρουμανίας μέχρι και την Εθνική ανδρών. Είναι μια πάρα πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον ίδιο τον Ράζβαν. Είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία, αγωνίστηκε σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης επί 10 χρόνια, στην Σαχτάρ με την οποία κατέκτησε και ένα κύπελλο UEFA. Είναι  πρωταγωνιστής σε όλες της ομάδες που πηγαίνει όπως και στην Εθνική Ρουμανίας με την οποία έχει παίξει πάνω 100 παιχνίδια»
Αναφορικά με την προσωπικότητα του Ρατς: «Είναι οικογενειάρχης, έχει και μια κόρη και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο να παίξει ποδόσφαιρο.
Για την ηλικία του(33 ετών): «Νομίζω ότι έχει 3-4 χρόνια καλής ποδοσφαιρικής ζωής ακόμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που του ταιριάζει , ξέρω και την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Είναι πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής ,δεν θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής και θεωρώ ότι από την πρώτη μέρα θα είναι σταρ της ομάδας».
Για τα χαρακτηριστικά του: « Είναι ισορροπημένος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, έχει πάρα πολύ καλά πόδια και βγάζει καλές σέντρες. Σκοράρει και καμιά φορά αλλά το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι έχει νοοτροπία νικητή».
Για το αν μπορεί να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ: «Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει καριέρα. Άλλωστε είναι ένας παίκτης που δεν του αρέσει να αλλάζει ομάδες. Άμα δει ότι ο ΠΑΟΚ του ταιριάζει σαν ομάδα νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι πολύ φιλόδοξος και όπως και ο ΠΑΟΚ θέλει να… πολεμήσει κόντρα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό νομίζω ότι θα ταιριάξουν».
Για τον αν έχει παίξει ο ίδιος στην Τούμπα και ποιες οι αναμνήσεις του: «Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα, αυτό που έζησα στην Τούμπα δεν το ξεχάσω. Το κακό είναι ότι πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια, αλλά μια μεγάλη  ομάδα χρειάζεται ιδιαίτερους οπαδούς και ο ΠΑΟΚ τους έχει».
Αναφορικά με το αν «δένεται» με τον κόσμο: «Βέβαια, τον αγαπούν σε όποια ομάδα πηγαίνει. Η ατμόσφαιρα θα του αρέσει σίγουρα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: