Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Περιμένει Καλάθη, Λάσμε και… Μάντζαρη!!

Ο Παναθηναϊκός έκανε τις κινήσεις του… Κατέθεσε προτάσεις, στους Καλάθη, Λάσμε και πλέον περιμένει τις απαντήσεις τους, όπως και το αποτέλεσμα από το σημερινό ραντεβού του Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό.

Περιμένει Καλάθη, Λάσμε και… Μάντζαρη!
Αυτό που... όφειλε να κάνει το έκανε. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τις προτάσεις του, στους Καλάθη και Λάσμε και πλέον περιμένει να λάβει τις απαντήσεις τους για να αποφασίσει για τις περαιτέρω κινήσεις του.

Στην περίπτωση του ομογενούς πλέι-μέικερ οι πράσινοι προσέφεραν νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 6,5 εκατ. δολαρίων τα οποία με τα μπόνους που του προσφέρουν οι «πράσινοι» θα φτάσουν τα 7,5 εκατ. δολάρια για συνεργασία τριών χρόνων.

Αναμφίβολα είναι μια σούπερ πρόταση για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το αν θα πει οριστικά το «ναι» ή όχι ο Νικ Καλάθης. Γιατί στο... κόλπο υπάρχει και η ΤΣΣΚΑ στην οποία δεν αποκλείεται την επόμενη αγωνιστική σεζόν να δουλέψει ο Δημήτρης Ιτούδης, αν και χθες η Μπάνβιτ έκανε λόγο για παραμονή του στον πάγκο της ομάδας. Οπως και να έχει το θέμα και όποια κατάληξη και να έχει, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την πρότασή του και περιμένει σύντομα τις εξελίξεις.

Σχετικά με τον Λάσμε ο Παναθηναϊκός έκανε την νέα του πρόταση, ύψους 700.000 δολαρίων και οι επαφές αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες μέρες. Υπάρχει κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεργαστούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Όμως το σίγουρο είναι ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο και το οικονομικό καθώς ο παίκτης θέλει ένα καλό συμβόλαιο αντίστοιχο με αντίστοιχο με εκείνο που είχε στην αγωνιστική σεζόν που έκλεισε αλλά και από την άλλη οι πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τρελά ποσά.

Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση Μάντζαρη. Οι πράσινοι έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στη σημερινή συνάντηση που θα έχει ο παίκτης με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Από αυτή αναμένουν τις εξελίξεις για να διαπιστώσουν εάν θα μπορέσουν να κάνουν την κίνησή τους για τον διεθνή πλέι-μέικερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: