Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

«Παίκτης ηγέτης ο Ρατ»

Kosmin+Mparkaouan-610x350
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Ρουμάνος, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και προπονητής του Διγενή Λακκώματος, Κοσμίν Μπαρκαουάν. Μίλησε για το νέο απόκτημα του “Δικεφάλου”, τον Ραζβάν Ρατς και τόνισε πως είναι ένας από τους πέντε καλύτερους αριστερούς μπακ που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Παράλληλα, ανέφερε πως ο Ρατ του εμπιστεύθηκε πως η πρόταση του έγινε πριν από 10-20 μέρες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν:
Για το που βρίσκεται ο Ρατ αυτή την στιγμή:“Είμαστε μαζί αυτή την στιγμή και μαζί με την γυναίκα του και πηγαίνουμε στο ιατρείο”.
Για το ποιος είναι ο Ρασβάν Ρατ:“Είναι ένας παίκτης που παίξαμε μαζί στην Σαχτάρ δύο χρόνια και μια περίοδο στην εθνική Ρουμανίας. Είναι ένας παίκτης που πιστεύω πως έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και το σκεπτικό του είναι στις μεγάλες γραμμές. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και στόπερ και αριστερό μπακ. Πιστεύω πως ένα από τα καλύτερα πέντε αριστερά μπακ που έχουν περάσει στην Ελλάδα. Είναι και αρχηγός στην εθνική Ρουμανίας. Θέλει να έχεις χαρακτήρα και αυτός ο παίκτης τον έχει. Δεν καταλαβαίνει από δύσκολα και ξέρει να περνάει τον πόνο. Θα παίξει με ψυχή στον ΠΑΟΚ και αυτό χρειάζεται η ομάδα”.
Για το τι τον έπεισε να έρθει στον ΠΑΟΚ:“Ήταν διακοπές στην Χαλκιδική  και  με πήρε την Παρασκευή, με ρώτησε και του είπα τα καλύτερα λόγια. Του είπα αυτά που πέρασα εγώ, ένιωσε ότι με αυτό τον κόσμο μπορεί να παίξει και πως είναι καταπληκτικό και ήθελε να έρθει. Δεν ξέρω με ποιους μίλησε και ποιος τον προσέγγισε από τον ΠΑΟΚ. Εγώ πιστεύω τον βοήθησα να έρθει στον ΠΑΟΚ επειδή τον βοήθησα”.
Για τα χαρακτηριστικά του Ρατ:“Του αρέσει να ανεβαίνει πάρα πολύ όμως για τον κάθε παίκτη είναι το τι του ζητάει ο προπονητής. Αν ο προπονητής ζητάει να ανεβαίνεις δεν πρέπει να αφήνεις τρύπα πίσω. Του αρέσει αν ανεβαίνει, κάνει πολύ ωραίες σέντρες και αν του ζητήσει ο προπονητής να ανεβαίνει μπορεί να το κάνει καλά”.
Για το πότε έγιναν οι πρώτες επαφές με τον ΠΑΟΚ:“Δεν ξέρω κάτι ακριβώς και δεν θέλω να πω ψέματα αλλά πιστεύω πως έγινε την τελευταία βδομάδα. Μου είπε πως είχε πρόταση περίπου πριν από 10-20 μέρες”.
Για το τι λέει ο Ρατ προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ:“Είπε πως θέλει να βάλει το όνομα του στο γήπεδο και στο παιχνίδι”.
Για το πότε αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο:“Πάει να περάσει τώρα ιατρικές εξετάσεις. Δεν ξέρω το πρόγραμμα μετά τις εξετάσεις. Πρώτα θα περάσει μαγνητική και μετά θα δείξει το τι θα γίνει”.
Για τους πρώην συμπαίκτες του από τον ΠΑΟΚ:“Νομίζω παίξανε στην Ραπίντ Βουκουρεστίου μαζί με τον Λαζάρ. Επίσης έπαιξε  μαζί με τον Βούκιτς στην Σαχτάρ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: