Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

«Παλεύει» για Κάμπελ, κοιτάει και αλλού!!

Πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός στην Άρσεναλ για τον Τζόελ Κάμπελ, ενώ παράλληλα ψάχνει για δύο ακραίους χαφ. Ποιοι είναι οι «νέοι» στη σχετική λίστα.

«Παλεύει» για Κάμπελ, κοιτάει και αλλού
Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για να μπορέσει να κάνει δικό του τον Τζόελ Κάμπελ εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην υπόθεση μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Κοσταρικανού εξτρέμ στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», οι Πειραιώτες παρουσιάζονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση που ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ – ίσως και 6,5 – στην Άρσεναλ για την απόκτηση του διεθνούς άσου.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι Λονδρέζοι να αρνηθούν, με τον Αρσέν Βενγκέρ να δηλώνει ότι ο παίκτης την επόμενη σεζόν θα είναι στην ομάδα του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να επενδύσουν το παραπάνω ποσό σε έναν παίκτη που ξέρει καλά ο Μίτσελ και έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να σταθεί στο Champions League, όπου στόχος είναι η διάκριση.

Από εκεί και πέρα, λόγω των δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί πλέον στην υπόθεση του Κάμπελ, ο Ολυμπιακός ψάχνεται για δύο εξτρέμ, με τον Ισπανό τεχνικό να επιθυμεί να έχει τουλάχιστον τον έναν στη διάθεσή του μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αγκίμ Ιμπραΐμι. Πρόκειται για τον Σκοπιανό άσο που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κάλιαρι, στην οποία είχε 25 συμμετοχές (2 γκολ και ισάριθμες ασίστ).

Ο 26χρονος παίκτης ανήκει στην Μάριμπορ, η οποία επιθυμεί να τον πουλήσει. Οι Πειραιώτες δεν επιβεβαίωναν ότι είναι στη λίστα, τη στιγμή που στα Σκόπια είχαν την πληροφορία ότι έχουν γίνει επαφές!

Για τη μεταγραφή του ακραίου είναι πιθανό να «ζεσταθεί» ξανά η υπόθεση Αμραμπατ, παρ' ότι δείχνει «παγωμένη» τις τελευταίες εβδομάδες και υπάρχει η υποψηφιότητα του Αργεντινού Σεντουριόν. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για τον Καπέλ της Σπόρτινγκ.

Επίσης, ένα ακόμη όνομα που «παίζει» για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης είναι εκείνο του Τρέχο, αλλά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στον άξονα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: