Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Προχωράει για τον επόμενο!!

Μετά την επικείμενη ανακοίνωση της απόκτησης του Ραζβάν Ρατς, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για νέο μεταγραφικό χτύπημα για την ενίσχυση του ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν.

Προχωράει για τον επόμενο
Έτοιμοι να ανακοινώσουν την επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ είναι οι ιθύνοντες του συλλόγου, ύστερα από τη συμφωνία με τον Ραζβάν Ρατς και την επικείμενη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου συζητούν με συγκεκριμένο παίκτη και οι επαφές είναι σε τέτοιο στάδιο, που η ανακοίνωση που θα εκδοθεί θα αφορά απευθείας την απόκτησή του!

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Γιόχαν Γκούντμουντσον, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος σε λίγες μέρες από την Άλκμααρ και φέρεται να απασχολεί τον «Δικέφαλο του Βορρά», δεν προκύπτει κάποια αντίδραση από πλευράς διοίκησης, όπως άλλωστε το έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα για τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί ξανά για τον διεθνή άσος και τον Γενάρη και μένει να φανεί τώρα αν το «φλερτ» θα μετατραπεί τελικά σε… γάμο!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: