Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Αποχωρήσεις και δύο μεταγραφές!

Αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν πήραν οι Βρύζας-Αναστασιάδης μετά από πολύωρη συνάντηση που είχαν. Προτεραιότητα το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και δύο μεταγραφές. Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις.

Αποχωρήσεις και δύο μεταγραφές
Επί ώρες βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος συνομίλησε με τον Ζήση Βρύζα. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» έκανε συζήτηση με τον τεχνικό του για τον σχεδιασμό που πρέπει να γίνει για την ομάδα που θα χτιστεί για την επόμενη σεζόν. Αρχικά θα ενημερώσουν τον Ιβάν Σαββίδη, ευελπιστώντας ότι θα πάρει το «ΟΚ» από τον μεγαλομέτοχο. Αν όλα πάνε καλά τότε οι δύο τους θα κάνουν πράξη, αυτά που έχουν στο μυαλό τους.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να ξεκινήσει με τις αποχωρήσεις. Αυτό κάνει πρώτα σε όλους τους συλλόγους που πάει. Έτσι θέλει να ενεργήσει και τώρα. Ο ίδιος έχει αποκτήσει άποψη πλέον για ρόστερ της ομάδας και έχει πάρει τις αποφάσεις του πάνω σε αυτό το θέμα.

Οι ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν προσωπικά και το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως δεν υπολογίζεται ο Χακόμπο. Άλλωστε, με τέτοιους εκρηκτικούς χαρακτήρες δεν έχει καλό παρελθόν ο 61χρονος προπονητής. Αφού γίνει το ξεκαθάρισμα, ο Βρύζας με τον Αναστασιάδη θα τρέξουν τις διαδικασίες για δύο μεταγραφές αρχικά. Πρώτοι στη λίστα, όπως φαίνεται, είναι ένας χαφ και ένας εξτρέμ και πρέπει να περιμένουμε άμεσα τις εξελίξεις.

Πάντως, οι εξελίξεις στο θέμα του ρόστερ έχουν πάει πίσω, επειδή έχει τρενάρει την άφιξη του στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης. Αφού σημειώθηκε καθυστέρηση αρχικά, ενώ δεν έχει υπογράψει ο Αναστασιάδης το συμβόλαιο του, ακολούθησαν και άλλες αναβολές στην άφιξη του. Είχε προγραμματιστεί για Πέμπτη, αλλά το ακύρωσε ο Σαββίδης και δύσκολα θα έρθει σήμερα σήμερα, ενώ όπως φαίνεται αυτό θα γίνει το Σάββατο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: