Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Περιθώριο έως 15 Ιουλίου!!

uefa
Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στο θέμα της προσφυγής του ΠΑΟΚ στο CAS. Η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε με απαντητικό έγγραφό της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι η ΕΠΟ έχει περιθώριο, λόγω της συγκεκριμένης εκκρεμότητας, να δηλώσει τις ελληνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι τις 15 Ιουλίου!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε από την πρώτη μέρα εγγράφως στην ΟΥΕΦΑ την προσφυγή της στο CAS, σχετικά με την αφαίρεση των τριών βαθμών από τα πλέι οφ και την πιθανότητα αλλαγής της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων σε περίπτωση δικαίωσης του ΠΑΟΚ από το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ειδοποίησε σήμερα Πέμπτη 5/6 τον ΠΑΟΚ, ότι δίδεται χρονικό περιθώριο μέχρι τις 15 Ιουλίου για να δηλώσει η ΕΠΟ τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υπό την έννοια ότι έως τότε εκτιμάται πως θα έχει ξεκαθαρίσει και η επίμαχη υπόθεση στο CAS.
Προφανώς, το εν λόγω έγγραφο της ΟΥΕΦΑ κοινοποιήθηκε και στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, που είναι και η καθ’ ύλην αρμόδια. Κανονικά οι κατά τόπους ομοσπονδίες οφείλουν να δηλώσουν τις ομάδες τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις αρχές Ιουνίου, αλλά η ΟΥΕΦΑ κάνει αυτή την εξαίρεση για την Ελλάδα, λόγω της αναμονής για την κρίση του  CAS επί της προσφυγής του ΠΑΟΚ. Εξάλλου, η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει στις 17 Ιουλίου, άρα δεν δημιουργείται ζήτημα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: