Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

«Δεν είχαμε να φάμε»!

αρχείο λήψης
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Βίτορ Λίμα. Μίλησε για την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα τόνισε πως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είχαν χρήματα ακόμα και να φάνε και ξεκαθάρισε πως τελείωσε η συνεργασία του με τον “Γηραιό”.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βίτορ Λίμα:
Για το ποιος ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που οδήγησε στην αποτυχία του Ηρακλή να ανεβεί στην Σούπερ Λιγκ:
” Είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να κριτικάρουμε και να ασκήσουμε κριτική. Όλοι έχουν ευθύνη. Κατά την άποψη μου δεν είχαμε την κατάλληλη υποστήριξη από την διοίκηση και από όσους περιστρέφονται στην ομάδα. Δεν εννοώ τους φιλάθλους, αυτούς τους εκτιμούμε και τους ευχαριστούμε. Ακουγόταν πως είχαμε προβλήματα, αλλά ο κόσμος δεν έχει ιδέα πόσο προβλήματα είχαμε”.
Για τα προβλήματα που υπήρχαν:
“Ακούγαμε πολλά ψέματα μέσα στην χρονιά. Ήμασταν μόνοι μας. Όλοι οι άλλοι ήταν εξαφανισμένοι και τους ψάχναμε στα τηλέφωνα. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν να φάνε και λεφτά να πάνε στην προπόνηση. Παλεύαμε για επιβίωση! Ευτυχώς υπήρχαν στην ομάδα ισχυρές προσωπικότητες παικτών που την κράτησαν όρθια”.
Για τις ευκαιρίες που σπατάλησε ο Ηρακλής στα “πλέι οφ”:
“Πιστεύω ότι τα πάντα, ίσως, χάθηκαν με τον Ηρακλή Ψαχνών. Είχαμε τον έλεγχο και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αναξιοποίητες. Εμείς οι παίκτες είμαστε απογοητευμένοι, αλλά κάναμε περισσότερα από όσα μπορούσαμε. Δεν υπάρχει ομάδα που να ήταν καλύτερη από εμάς. Χάθηκαν όμως ευκαιρίες από ατυχία αλλά και από δική μας ευθύνη”.
Για το γεγονός πως οι παίκτες πρέπει να περιμένουν άλλες 10 μέρες για να πληρωθούν:
“Πιστεύω πως αυτή δεν είναι σωστή συμπεριφορά. Δεν έχουμε πληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό και δεν είναι σωστό να λες στον άλλο να περιμένει άλλες 10 μέρες. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρω τα λεφτά για τα οποία δούλεψα. Είμαι ελεύθερος από τον Ηρακλή, έχει τελειώσει η συνεργασίας μας”.
Για τους προπονητές που πέρασαν:
” Ήταν και οι τρεις καλοί προπονητές και θα ήθελα να δουλέψω και με τους τρεις ξανά. Με τον Γκόγκιτς δεν ξεκινήσαμε καλά, με τον Όγιος πήγαμε καλύτερα και φτάσαμε στα πλέι οφ και με τον Νίκο (σ.σ. Παπαδόπουλο) κάναμε μεγάλη προσπάθεια στα πλέι οφ”.
Για τους συμπαίκτες του:
“Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε. Ήταν πάντα στο πλευρό μας. Οι παίκτες ήμασταν μαζί στα δύσκολα και μείναμε ομάδα μέχρι το τέλος”.
Για την πίεση στον Ηρακλή:
“Η πίεση υπάρχει παντού. Καταλαβαίνω πως στον Ηρακλή ήταν πιο μεγάλη γιατί είναι μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει στην Α’ εθνική. Έχουμε κάποια νέα παιδιά που ίσως πιέστηκαν, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και μια εμπειρία για τους νέους παίκτες. Στο μέλλον θα είναι πιο δυνατοί, αλλά  η πίεση δεν ήταν το πρόβλημα του Ηρακλή”.
Για το Μουντιάλ:
” Η Πορτογαλία θέλω να προχωρήσει καθώς είναι η χώρα μου. Επίσης ελπίζω και η Ελλάδα να πάει καλά. Η Πορτογαλία πιστεύω μπορεί να φτάσει μέχρι τους “8″ ή και τα ημιτελικά. Η Ισπανία είναι η κάτοχος του τροπαίου και πολύ καλή ομάδα όμως η Βραζιλία έχει τον κόσμο της και την θεωρώ το φαβορί”.
Για το μέλλον του:
“Εξετάζω προτάσεις από ομάδες της Σούπερ λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ. Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: