Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Αναστασιάδης στο Metropolis: «Η Τρόικα έχει ήδη συμφωνήσει»

Ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Της Κακομοίρας», μιλώντας για την νέα τροπολογία που αναμένεται να συνταχθεί για να «ανοίξει» ο δρόμος για το προπονητικό κέντρο του Ιβάν Σαββίδη στην Θέρμη, αλλά και το μείζον θέμα των χρεών.

Αναλυτικά:

Για την νέα τροπολογία: «Δεν έχει σημασία που έκλεισε η Βουλή, όλα θα προγραμματιστούν με τα επόμενα βήματα. Υπάρχει ένας μύθος πως το θέμα θα κολλήσει με τα τμήματα. Αυτό είναι λάθος, όλα τα θέματα μπορούν να κυλήσουν με τα τμήματα, όπως και με την Ολομέλεια. Η δέσμευση του Υπουργού είναι σίγουρη και όλα θα κυλήσουν όπως προγραμματίστηκαν»

Για το θέμα των χρεών: «Για το θέμα των χρεών πρέπει να γίνει συνεννόηση μεταξύ Κυβέρνησης και Τρόικας. Η ρύθμιση δεν θα αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά όλες τις ΑΕ. Η ιστορία και το παρελθόν μας έχει διδάξει πως τα πρόστιμα δεν έχουν πληρωθεί ποτέ. Οπότε το καλύτερο θα ήταν να πληρωθεί από πλευράς ΠΑΟΚ το πρωτογενές χρέος. Με την αποπληρωμή του χρέους θα ανέβουν τα ταμεία της χώρας και αυτό νομίζω πως το έχουν καταλάβει και οι δανειστές μας και πιστεύω πως θα έχουμε θετική εξέλιξη. Θεωρώ πως η Τρόικα ήδη έχει δεχθεί».

Τέλος ανέφερε: «Η νέα τροπολογία θα έχει περισσότερα παρακλάδια, η αλήθεια είναι πως η αρχική τροπολογία συντάχθηκε κάτω υπό μεγάλη πίεση».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: