Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

«Μπλόκο» σε Ρονάλντο ο Λεβ!

Ναι μεν χαρακτήρισε καταπληκτικό ποδοσφαιριστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Γιοάκιμ Λεβ ξεκαθάρισε πως τα «πάντσερ» έχουν τον τρόπο να τον αντιμετωπίσουν!

«Μπλόκο» σε Ρονάλντο ο Λεβ
Όταν αντιμετωπίζεις την Πορτογαλία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, μοιραία τη μεγαλύτερη προσοχή θα την ρίξεις στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κι ο προπονητής της Γερμανιάς Γιοακίμ Λεβ το γνωρίζει πολύ καλά. Ωστόσο, τόνισε πως η Γερμανία έχει το πλάνο και τους παίκτες να σταματήσουν τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Ρονάλντο είναι φανταστικός παίκτης αλλά γνωρίζουμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε, και έχουμε τους παίκτες για αυτή την αποστολή. Ωστόσο δεν θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο εκεί, καθώς η Πορτογαλία είναι μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο και ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου», ήταν τα λόγια του 54χρονου τεχνικού.

Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Αρμενία στη «πρόβα τζενεράλε», πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου, με τον τεχνικό των «πάντσερ» να δηλώνει πως η επιλογή της ομάδας δεν ήταν τυχαία.

«Επιλέξαμε την Αρμενία, γιατι είναι φύση επιθετική ομάδα και ιδιαίτερα ικανή ομάδα στις αντεπιθέσεις. Στοιχειά που είναι παρόμοια με αυτά των Πορτογάλων», η τοποθέτησή του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: