Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Στην Αυστραλία ο Βίγια!!

283971-f681b2dc-ec58-11e3-bb45-046f3d36ad52
Ο Νταβίντ Βίγια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νew York City FC αλλά μέχρι να ξεκινήσει το MLS θα δοθεί δανεικός στην  Melbourne City.
Ο Νταβίδ Βίγια είναι το νέο μεγάλο όνομα του MLS. Μόνο που θα κάνει το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2015 με τη Nιου Γιορκ Σίτι FC, καρπό της σύμπραξης της Μάντσεστερ Σίτι και των Γιάνκις.
Έτσι για να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο διεθνής Ισπανός επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στη Μέλμπουρν Σίτι.
Ο όμιλος που έχει υπό την κατοχή του τη Μάντσεστερ Σίτι εξαγόρασε και τη Μέλμπουρν Χαρτ, μετονομάζοντας την σε Μέλμπουρν Σίτι, της άλλαξε τα χρώματα (λευκό με μια λωρίδα γαλάζιο, κρατώντας τα παραδοσιακά “ερυθρόλευκα” χρώματα που θα διατηρηθούν στις εκτός έδρας εμφανίσεις) και… έκανε δώρο τους Αυστραλούς τον Βίγια για δέκα αγώνες.
Ο 32χρονος τέως ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης καλωσόρισε την καινούργια εξέλιξη και θα κάνει το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο. “Είναι καλό για μένα σε κάθε πλευρά. Είναι μια ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα καινούργιο πρωτάθλημα σε μια διαφορετική χώρα και φυσικά είναι ιδανικό να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο λίγο πριν ξεκινήσει το MLS. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα, όπως έχω κάνει σε κάθε σύλλογο που έχω αγωνιστεί”.
Είναι η πρώτη φορά που ο Βίγια αφήνει την πατρίδα του. Δεν το έκανε ποτέ κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ο Αστουριανός αγωνίστηκε στη Χιχόν, στη Σαραγόσα, στη Βαλένθια, στη Μπαρτσελόνα και την περασμένη σεζόν στην πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: