Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο Βινίσιους και η… απειλή!

Κοντά στον Παναθηναϊκό φέρεται να βρίσκεται ο Βραζιλιάνος στόπερ Βινίσιους. Ομάδα του Μόντρεαλ, που παίζει στο MLS, έκανε κρούση στον Καραγκούνη. Αναμονή για Ζέκα, Αμπέντ και Σίλντενφελντ.

Ο Βινίσιους και η… απειλή
Ο Παναθηναϊκός κινείται για αμυντικό ανεξάρτητα με την εξέλιξη της υπόθεσης του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Σύμφωνα με το «Goal», που επικαλείται πηγές από την Πορτογαλία, έχει γίνει πρόταση στον Πάουλο Βινίσιους, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος, που είναι στόπερ αλλά μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας, δεν δέχτηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα έναντι 120.000 το χρόνο και οι «πράσινοι» φέρονται να του προσφέρουν 200.000 το χρόνο. Φέτος είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας. Έχει περάσει επίσης από Λεϊσόες, Ολιανένσε, Λεϊρία και Σάντα Κλάρα.

Καναδική απειλή για Καραγκούνη

Όπως και πέρσι το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός αποκτά ανταγωνισμό από… μακριά για τον Γιώργο Καραγκούνη. Πέρσι ήταν η Μέλμπουρν Βίκτορι της Αυστραλίας που είχε κάνει πρόταση στον πολύπειρο μέσο, ο οποίος τελικά παρέμεινε στη Φούλαμ. Φέτος πληροφορίες αναφέρουν πως η Μόντρεαλ Ίμπακτ, που παίζει στο MLS, έκανε κρούση στον «Κάρα», αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα δελεάσει τον ποδοσφαιριστή, που έχει προτεραιότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν θέλει να ξενιτευτεί, ειδικά για τόσο μακρινό προορισμό. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Καραγκούνη, αλλά το πιθανότερο είναι αυτή να έρθει μετά το Μουντιάλ.

Στασιμότητα

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να περιμένει την απάντηση του Ζέκα στην πρόταση για επέκταση συμβολαίου (κάποιες πηγές μιλούν για θετική κατάληξη, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επιβεβαίωση) αλλά και τις αποφάσεις που θα πάρουν Νιούκαστλ και Ντιναμό Μόσχας για Αμπέντ και Σίλντενφελντ αντίστοιχα. Η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει αρχίσει να προτείνει τον Αλγερινό μέσο σε ομάδες της Γαλλίας ελπίζοντας πως θα αποκομίσει κάποιο όφελος από πιθανή πώλησή του. Στο μεταξύ, οι Ρώσοι δεν έχουν αποδεσμεύσει τον Κροάτη αμυντικό που για να υπογράψει την… ελευθερία του θέλει κάποια αποζημίωση. Η Ντιναμό δεν βιάζεται και περιμένει μήπως προκύψει κάποια πρόταση με την παρουσία του «Σίφο» στο Μουντιάλ».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: