Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πνίγουν το μουντιάλ τα λαδώματα στη FIFA!!

Παραμονές του μουντιάλ έχει βρωμίσει το σύμπαν για τις αρπακτές και τις δωροδοκίες των αρχιμαφιόζων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας!Τα λεφτά είναι πολλά, πάρα πολλά και το χρήμα που τόσο εύκολα κυκλοφορεί κολάζει και ηγούμενο του Αγίου Όρους. Στο φινάλε οι γκαγκστερικού τύπου συμφωνίες, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν θίγουν λαϊκά συμφέροντα, οι εμπλεκόμενοι δεν είναι εκλεγμένοι πρωθυπουργοί, ούτε εκπρόσωποι του λαού, του όποιου λαού.

Να σημειώσουμε το εξής πριν ανοίξουμε το φάκελλο της ανάθεσης του μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, αν είναι δυνατόν, προέκυψε κι αυτό. Το Νο1 σώου στη γη, το παγκόσμιο τουρνουά του ποδοσφαίρου, να γίνει σ' ένα εμιράτο. Ε, λοιπόν, δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει λάδωμα τόσο σε ολυμπιακούς αγώνες και μουντιάλ, όσο και για την εκλογή κάποιων μεγαλοαπατεώνων στην FIFA και UEFA, στην ΔΟΕ και τις πρώτες καρέκλες των διεθνών ομοσπονδιών των εμπορικών αθλημάτων.

Για την ιστορία του Κατάρ και του πολυεκατομμυριούχου εμίρη του να τα πούμε όσο γίνεται με λίγα λόγια. Και είναι ό, τι λέμε. Η Σκώτλαντ Γυάρντ έμαθε τα πάντα, σχεδόν τα πάντα. Αφήνουμε στην άκρη γιατί επέδειξε ενδιαφέρον, γιατί με έγκριση κυβερνητική ξόδεψε κάποια πακέτα προκειμένου να εξασφαλίσει ντοκουμέντα για τις βρώμικες συναλλαγές της FIFA, της Διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, όπου πρώτο πιστόλι είναι ο εβραϊκής καταγωγής Γερμανοελβετός Γιόζεφ Μπλάτερ.

Επικίνδυνος άνθρωπος, γεννημένος εξουσιαστής, φιλοχρήματος ο Μπλάτερ κατάφερε το μοναδικό παρ' ό, τι δεν υπήρξε ποδοσφαιράνθρωπος, δεν προερχόταν από κάποια εθνική ομοσπονδία. Ήταν ένας υπάλληλος έμμισθος στην ΦΙΦΑ και έγινε το απόλυτο αφεντικό της διαχειριζόμενος δις των δις. Ανεξέλεγκτα. Θα ξεμπλέξει κι αυτή τη φορά; Θα παραμείνει ακλόνητος ενώ πάλι τον ακουμπάνε συγκεκριμένα σκάνδαλα διαφθοράς;

Ολο το βρώμικο παρακήνιο της ΦΙΦΑ και τη συμμετοχή του βρετανού πρωθυπουργού, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Πρόεδρος στη FIFA ο Βραζιλιάνος Χαβελάντζε, γενικός γραμματέας ο Μπλάτερ. Έμμισθος, όχι εκπρόσωπος κάποιας ομοσπονδίας. Άνθρωπος πονηρός, σατανικός, συνωμοτικός. “Πρόεδρε, να αλλάξω το καταστατικό, να αφαιρέσω αυτό που προβλέπει όριο ηλικίας, για να μείνεις όσα χρόνια θα αποφασίσεις εσύ...” είπε ο Μπλάτερ στον Βραζιλιάνο  που γνώριζε ότι δεν ήθελε να αφήσει το προεδριλίκι.
Στη γενική συνέλευση που έγινε στην Τζαμάικα ο Μπλάτερ τα κανόνισε δεόντως στο παρασκήνιο, άλλωστε οι περισσότεροι πρόεδροι χωρών ενδιαφερόντουσαν να φάνε, να πιούνε, να πάρουν το δωράκι τους και να τη βρουν με καμμιά γκόμενα.
Μη λέμε πολλά. Μετά από χρόνια διάδοχος του Χαβελάντζε στην ΦΙΦΑ ο Μπλάτερ που κάνει παιχνίδι εξουσίας, προωθεί όσους τον προσκυνάνε, “σκοτώνει” διοικητικά κάθε αντίπαλο. Στόχος ο Σουηδός Γιόχανσον, επί σειρά ετών πρόεδρος στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, την UEFA. Η κόντρα ξεπέρασε τα όρια.
Ο επίσης, όπως ο Μπλάτερ, Γερμανοελβετός Άιγκνερ, γενικός γραμματέας της UEFA κάνει την κίνηση. Συμμετέχει με τον γενικό γραμματέα της FIFA γνωστό και μη εξαιρετέο Ρουφίνεν, που ξέρει όλες τις κομπίνες, για να βγουν στη φόρα ό, τι σκάνδαλα χρεώνονται στον Μπλάτερ.
Ο Τζεν Ρουφίνεν είναι συμβολαιογράφος στην Ελβετία και διατηρεί κοινό γραφείο με τον Βέλγο δικηγόρο Ντυπόν που είχε γίνει γνωστός από την περιβόητη υπόθεση Μπόσμαν. Μάρκα μ' έκαψες και οι δυο τους και τρίτος στην παρέα τους ο Μοντενέρι, ο για χρόνια πρόεδρος της επιτροπής στη ΦΙΦΑ που αποφασίζει τελικώς πού ανήκει ένας παίκτης όταν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε δύο ΠΑΕ. Τα πακέτα η δουλειά. Υπ' όψιν ότι το γραφείο Ρουφίνεν-Ντυπόν αναλαμβάνει το 80% των υποθέσεων των ΠΑΕ που προσφεύγουν στο CAS.
Είχε βουίξει ο κόσμος με τα καραμπινάτα σκάνδαλα του Μπλάτερ παραμονές των εκλογών της ΦΙΦΑ. Να, όμως, που πανηγυρικά επανεξελέγη ο Εβραίος στην Κορέα διότι κάποιος, ποιος αλήθεια, μοίρασε χέρι με χέρι πακέτα στους βλαχοπροέδρους από Τανζανία, Μαλί, Καζακστάν, Τουμπεκιστάν κι άλλες αξιοπρεπείς χώρες.
Ο Μπλάτερ καθάρισε τον Γιόχανσον  από την ΦΙΦΑ και έσπρωξε τον Πλατινί. Έδιωξε το “φίδι” τον Ρουφίνεν και συνέχισε να κυβερνάει το ποδόσφαιρο σαν αυτοκράτορας.
Τα στοιχεία για τα οικονομικά σκάνδαλα της FIFA και το χρηματισμό του Κατάρ για την ανάληψη του μουντιάλ του 2022, μετά από εντολή του πρωθυπουργού της Αγγλίας Νταίηβιντ Κάμερον, η Σκώτλαντ Γυάρντ τα έδωσε στη Sunday Times. Στο παιχνίδι μπήκε και η Ιντερπόλ επειδή η Αγγλία έχει λόγους να μη φαίνεται ότι επισήμως έχει βάλει στο σημάδι τον Μπλάτερ.
Είναι σίγουρο ότι εμπλέκεται στο έργο και ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί, ενώ κάποιος Μάικλ Γκαρσία, για λογαριασμό του Μπλάτερ παραμύθι φούρναρης ανέλαβε να διερευνήσει τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι που βαρύνουν την FIFA.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: