Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

«Τίποτα για τον ΠΑΟΚ»!

drivelegkas_1
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δριβελέγκας, τονίζοντας πως για τις τροπολογίες που αφορούν τον ΠΑΟΚ “όλοι κοροϊδεύουν”.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Δριβελέγκας:
Για το πότε θα περάσουν οι τροπολογίες για τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που έκλεισε η Βουλή:
” Ιδιαίτερα το νομοσχέδιο του περιβάλλοντος θα περάσει και θα συνεχίσει κανονικά. Με το που θα ανοίξει η Βουλή, ελπίζω στις 17 Ιούνη, θα ξεκινήσουν τα θερινά”.
Για το θέμα της ρύθμισης των χρεών:
“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περάσει σαν κάτι μεμονωμένο αν δεν αφορά όλες τις επιχειρήσεις. Για το θέμα της Θέρμης, δεν ξέρω τι έχουν υποσχεθεί, αλλά μόνο δύο άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν. Ο κ. Δανιηλίδης και ο κ. Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Νεάπολης και Συκεών και ο δήμαρχος Θέρμης. Επισκέφτηκαν όλους τους βουλευτές και κατέθεσαν την πρόταση τους για την ρύθμιση για το θέμα του γηπέδου. Κανείς άλλος δεν έχει ενδιαφερθεί. Εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Βλέπουν τι αγώνα κάνω και θα φανεί σε λίγο καιρό. Από την διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν μας έχει πάρει ποτέ κανείς. Μας είχε καλέσει όλους ο κ. Σαββίδης και μας έβγαλε έναν λόγο. Έκτοτε δεν έγινε τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει η διοίκηση όσο με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ, η ιδέα του και οι φίλαθλοι. Επίσης στο νομοσχέδιο που είναι για την ΑΕΚ δεν υπάρχει τίποτα για το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ.
Μίλησα με τον πρωθυπουργό και δεν υπάρχει τίποτα. Από την ιδιότητα μου τα γνωρίζω καλά. Δεν μπαίνω στις ανακοινώσεις και στα δημοσιογραφικά και στα twitter. Μίλησα με τον υπουργό αν και δεν είναι θέμα του κ. Μανιάτη αλλά του Μιχελάκη. Βέβαια, του είπα πως η λύση πρέπει να είναι ταυτόχρονη. Εγώ θα καταθέσω την τροπολογία αλλά υπάρχει μια διαδικασία. Η τροπολογία είναι εμπρόθεσμη όταν τελειώσει η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου, που ήταν να τελειώσει την επόμενη Τρίτη. Κατατίθεται μετά την δεύτερη ανάγνωση και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Αν τελείωνε την Τρίτη εγώ την Παρασκευή το μεσημέρι θα κατέθετα την τροπολογία έτσι ώστε όταν θα συζητιόταν το νομοσχέδιο να μην μπορούσε να αρνηθεί να περάσει και του ΠΑΟΚ. Αυτό θα το κάνω εγώ πάλι με το που θα τελειώσει η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου μετά δηλαδή την λειτουργία των τμημάτων της Βουλής. Ελπίζουμε στις 17 του μήνα να έχουμε την έναρξη των θερινών τμημάτων και μέχρι τέλος του Ιούνη θα έχει τελειώσει η δεύτερη ανάγνωση για να πάει στην ολομέλεια και επομένως θα καταθέσω εγώ την τροπολογία και θα απαιτήσω να πάει ταυτόχρονα. Αυτή την στιγμή όλοι κοροϊδεύουν”.
Για τις επαφές που θα γίνουν με τον Ε. Βενιζέλο και τον Α. Τσίπρα:
“Το να μιλήσουν εντάξει. Αυτοί θα πούν σίγουρα, εντάξει θα τα βρούμε και όλα αυτά. Το θέμα είναι τι γίνεται στην πράξη. Λόγια έχω ακούσει πολλά. Το μόνο πρακτικό είναι αυτό που λέω εγώ επειδή γνωρίζω τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.  Μπορεί να υπάρχει η πρόθεση και η διάθεση αλλά αυτή την στιγμή που μιλάμε αν δεν είχε γίνει η παρέμβαση με τους δύο δημάρχους που επικοινωνήσαμε και μιλήσαμε δεν θα υπήρχε τίποτα! Έχω μια όχι πικρία, αλλά ένας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει τίποτα. Αν υπάρξει και αλλαγή στο υπουργείο Οικονομικών θα έρθουμε ξανά από την αρχή. Δεν ξέρω αν λένε ψέματα ή αλήθειες, εγώ λέω τα συγκεκριμένα πράγματα και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Όλοι οι φίλοι μου οι ΠΑΟΚτσήδες με ρωτάνε καθημερινά για το θέμα, εγώ το κάνω για τον λαό του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον στο θέμα που μπορώ να πιέσω για την  ίση αντιμετώπιση θα πιέσω. Πρέπει να ρυθμίσουμε το θέμα της ΑΕΚ που είναι ένα ιστορικό σωματείο αλλά δεν θα δεχτώ λύση που δεν θα είναι ταυτόχρονη με το θέμα του ΠΑΟΚ”.
Για το πέρασμά του από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο:
“Στην Χαλκιδική είχα παίξει, αλλά και στα ερασιτεχνικά τμήματα του ΠΑΟΚ σε ηλικία 19 ετών. Ήμουν στην ομάδα του μαθηματικού μαζί με τον καθηγητή και ΠΑΟΚτσή και φίλο μου, τον Γιώργο Λυσσαρίδη. Ήταν την περίοδο 1969-1970. Με πήρε ο Γιώργος ο Λυσσαρίδης και με έβαλε στην ομάδα του Πανεπιστημίου. Τότε είχε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και η Γεωπονία είχε τον πρωτοπορία στο ποδόσφαιρο. Δεν το κάνω μόνο για πολιτικούς λόγους αλλά και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και θέλω να υπάρξει και ίση αντιμετώπιση”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: