Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ το καλύτερο μπάσκετ»

08_LOUKAS
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και την πορεία της πρώην ομάδας του, του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι έπαιξε κατά διαστήματα το καλύτερο μπάσκετ στην Ελλάδα!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης:
Για τους τελικούς του πρωταθλήματος:
“Ήταν συγκλονιστικοί τελικοί. Έγιναν δύο ανατροπές της έδρας και εκεί κρίθηκε και το πρωτάθλημα. Ψυχολογικά μας βοήθησε η νίκη στον ΣΕΦ και χθες σταθήκαμε πολύ καλά”.
Για το πάθος που έδειξε:
“Όσοι λένε πως δεν έχω πάθος, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Τώρα μου βγήκε έτσι και το έβγαλα. Το θέλαμε πολύ, το ήθελα και εγώ και μάλλον βγήκε σε καλό”.
Για την φετινή χρονιά:
“Στην αρχή δεν ήμουν ικανοποιημένος αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα άλλαξαν και μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα. Δούλευα και περίμενα κάποια στιγμή να γίνει αυτό. Αυτό είναι ο ρόλος του επαγγελματία καλαθοσφαιριστή να βοηθά την ομάδα του”.
Για τις δηλώσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού πως δεν θα επιτρέψει στους παίκτες της να πάνε στην Εθνική:
“Αυτό είναι θέμα του Ολυμπιακού και δεν με αφορά. Δυστυχώς γίνονται πράγματα, που δεν πρέπει να γίνονται. Δεν θέλω να το σχολιάσω”.
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
“Δεν θα έλεγα ότι ήταν έκπληξη γιατί γνωρίζουμε την δουλειά που κάνει το προπονητικό επιτελείο με έναν καταξιωμένο τεχνικό στην κορυφή. Κάποια στιγμή έπαιξε ο ΠΑΟΚ και το καλύτερο μπάσκετ στην Α1. Επίσης, μας δυσκόλευσε πάρα πολύ στα ημιτελικά και άξια πήρε την τρίτη θέση”.
Για την συνεισφορά του Αλβέρτη:
“Όταν γίνεται αλλαγή προπονητή έρχονται και αλλαγές γενικότερα. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε αρκετά πράγματα. Μας βοήθησε ψυχολογικά ο Αλβέρτης και μας απελευθέρωσε γιατί στην επίθεση δεν παίζαμε όπως θα θέλαμε. Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά και αποτέλεσε από τους βασικούς άξονες του τίτλου”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: