Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ποιο πρωτάθλημα; Μην τα ξαναλέμε…!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το ενδιαφέρον που θα έχει η καινούργια μέρα στον ΠΑΟΚ και τους στόχους που θα τεθούν στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ποιο πρωτάθλημα; Μην τα ξαναλέμε…
Δεν είναι ντροπή να μειώσεις το μπάτζετ της ομάδας. Δεν αποκλείεται να είναι ακόμη και ευεργετικό για την ομάδα, έστω κι αν υπάρχει ένας ιδιοκτήτης που -έχει αποδείξει ότι- διαθέτει τις δυνάμεις να στηρίξει μια μεγάλη επένδυση.


Στο τέλος τέλος, όπως λένε πολλοί, γιατί να γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση για το αν το μπάτζετ του ΠΑΟΚ, τώρα, επί Άγγελου, θα είναι μικρότερο. Δεν είναι το ζητούμενο. Προφανώς ενδιαφέρει ένα πλάνο, μια κατεύθυνση στην οποία θα βρεθεί η ομάδα και το πώς θα πορευθεί με σκοπό να φτάσει εκεί που θέλουν και ο προπονητής, και η διοίκηση και ο κόσμος.

Ενδεχομένως μέσα από λειτουργίες και λογικές που θα είναι διαφορετικές από αυτές που ίσχυσαν μέχρι πρότινος και θα φέρουν τη σφραγίδα ενός νέου προσώπου στην ηγεσία του αγωνιστικού τμήματος.

Αυτά που συζητούνται για τον Άγγελο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με ποδοσφαιριστές-βεντέτες, είναι για αστική κατανάλωση. Για να περνά η ώρα αν έχουμε εξαντλήσει πολύ πιο σοβαρά θέματα. Αν θέλετε να συμπληρώσουμε κάτι σε όλα αυτά, για τα οποία δεν είναι η πρώτη φορά που συζητούμε, είναι το περιβόητο επικοινωνιακό.

Γι' αυτό έχω την εντύπωση ότι ίσως να υπάρχει ένα θέμα, διότι ο Άγγελος έχει τους δικούς του κανόνες. Τι θα πει και τι θα κάνει, τι θα συμβεί και πώς θα το παρουσιάσει η ίδια η ομάδα, με βάση τις τακτικές του Τσιστιακόφ και των επικοινωνιολόγων της ΠΑΕ… Ένα ενδιαφέρον το έχουν.

Ας αρχίσουμε από την επίσημη παρουσίαση και αυτά που θα ακούσουμε από τον ίδιο τον προπονητή του ΠΑΟΚ, αν βέβαια τον αφήσει ο εραστής του μικροφώνου, ο Ιωάννης ο Σαββίδης. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν επαναλάβει εκείνη τη… δέσμευση, όπως πέρσι με τον Στέφενς; «Αν δεν πάρει το πρωτάθλημα, θα τον απολύσω»!

Ο Ολλανδός δεν είχε αντιδράσει γιατί, πολύ απλά, είχε συμφωνήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα τα πράγματα (τα είπαμε, μην τα ξαναλέμε…) είναι πολύ διαφορετικά.

Υ. Γ. Για τον ανίδεο, που με… ενοχλεί στο facebook: Δεν λαμβάνω εντολές. Αποσύρθηκα από αυτό το «άθλημα», πριν από πολλά χρόνια… Γι΄ αυτό προτείνω να είναι πιο προσεκτικός.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: