Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

«Ένας διαφορετικός Άγγελος…»

aggelos_anastasiades_17
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Βελής ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Αναφέρθηκε στον «δικέφαλο» και την περσινή χρονιά ενώ μίλησε και για τον τελικό κυπέλλου ενώ τόνισε ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο κατάλληλος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει βήματα μπροστά. Πέρυσι περίμενα καλύτερη πορεία, γιατί όπως είδαμε οι περισσότερες ομάδες ήταν απαράδεκτες και φαινόταν ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει άνετα στην δεύτερη θέση και θα παίξει και στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου».
Για το κύπελλο : «Ήταν επιτυχία που έφτασε μέχρι τον τελικό, από εκεί και πέρα ήταν ένα παιχνίδι και σαν ποδοσφαιριστής μπορώ να καταλάβω ότι τα παιδιά δεν βρέθηκαν σε τόσο καλή βραδιά. Είναι θέμα συγκυριών ,δεν νομίζω ότι ήταν κατώτερος ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό. Είναι αλήθεια ότι φάνηκε ότι δεν προσπάθησαν πολύ αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήθελαν να πάρουν το κύπελλο».
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Στο θέμα ψυχολογίας και στο να «φτιάξει» έναν παίκτη για να μπει να παίξει, είναι ο καλύτερος. Αλλά έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Έχει προχωρήσει πολύ και στα θέματα προπονητικής και τακτικής. Δεν είναι ο Άγγελος που ξέραμε πριν από 20 χρόνια. Έχει εξελιχθεί πολύ και έχει γίνει πολύ καλύτερος.
Μίλησα με τον Άγγελο και μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, θα χρειαστεί πολλή δουλειά. Πιστεύω ότι άμα τον δεχτεί ο κόσμος και η διοίκηση και τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του, θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».
Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει οικονομικά τον ΠΑΟΚ, όσο κανένας άλλος. Ήταν αυτό που έλειπα από την ομάδα τόσα χρόνια. Είχε κόσμο, είχε ποδοσφαιριστές, είχε τα πάντα. Τώρα έχει και την οικονομική δυνατότητα να πάει ένα βήμα παραπάνω.
Παίκτες μεγάλης αξίας σίγουρα θα φέρουν κόσμο στο γήπεδο, αλλά θεωρώ ότι ο Άγγελος θα πάει να πάρει «εργαλεία». Όπως δηλαδή ήταν η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης. Μπορεί να είχε 2-3 σταρ αλλά όλοι οι υπόλοιποι ήταν εργάτες και έκαναν πολλή δουλειά».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: