Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Γιάνκοβιτς: «Το πήραμε λόγω ενότητας»

Στην ενότητα του Παναθηναϊκού τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα απέδωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Γιάνκοβιτς: «Το πήραμε λόγω ενότητας»
Χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο νεαρός φόργουορντ, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως ο τίτλος κατέληξε στους «πράσινους» λόγω της ενότητας εντός της ομάδας τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Τέλος, είπε πως δεν έχει το μυαλό του στο NBA καθώς κοιτάει το κοντινό μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήρθε επειδή ήμασταν ενωμένοι και στα δύσκολα αλλά και στα εύκολα και αυτό τελικά μας κράτησε. Δεν έχω στο μυαλό μου το ΝΒΑ. Είμαι άνθρωπος που κοιτά το κοντινό μέλλον και δεν θέλω να ονειρεύομαι ούτε να κοιτάω μακριά. Κοιτάω τι μπορώ να κάνω τώρα και στόχος μου είναι η άμεση βελτίωση.
Θέλω να γίνομαι καλύτερος και δεν μου αρέσει να κοιτάω πιο μπροστά από 2-3 μέρες».


Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τις Εθνικές ομάδες, σημείωσε:
«Έχουμε περάσει αρκετά και με τις μικρές Εθνικές και έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα. Υπάρχει ένα γκρουπ παικτών που πιστεύω πως μπορούν να ανταποκριθούν και στη «μεγάλη» Εθνική και να προσφέρουν πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: