Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Αγκαλιά με «Παπ», προχωρά για Κουρμπέλη!

Μια ανάσα από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που χθες έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, βρίσκεται η ΑΕΚ. Τι γίνεται με Λάζοβιτς. Την επόμενη εβδομάδα η νέα επαφή με Αστέρα για Κουρμπέλη.

Αγκαλιά με «Παπ», προχωρά για Κουρμπέλη
Μόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο 32χρονος επιθετικός έλυσε χθες το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο κι έχει ήδη στα χέρια του την πρόταση της ΑΕΚ, που έστω και με καθυστέρηση ενός χρόνου φαίνεται πως θα τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Η «Ένωση» προσφέρει στον «Παπ» περίπου 150.000 ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο και προβλέπονται κάποια σημαντικά μπόνους, ενώ ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πρόβλημα να παίξει στη Football League. Η επικείμενη απόκτηση του Παπαδόπουλου φαίνεται πως διαγράφει οριστικά από τη λίστα της ΑΕΚ τον Ντάνκο Λάζοβιτς, καθώς δεν θα αποκτηθεί κι άλλος παίκτης με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Κουρμπέλης και δύο… αριστεροί

Η ΑΕΚ φουλάρει και για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα γίνει νέα κρούση στον Αστέρα για τον 21χρονο αμυντικό και σε περίπτωση που οι απαιτήσεις των Αρκάδων δεν κριθούν υπερβολικές, το θέμα θα κλείσει θετικά.

Από εκεί κι έπειτα, πάντα παραμένει ανοικτή η υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της επιστροφής του στην «Ένωση», ενώ θα γίνει κίνηση για έναν αριστερό μπακ κι έναν αριστερό εξτρέμ. Ο Νίκος Κοροβέσης του ΠΑΣ και ο Κάρλος Κάλβο της Ξάνθης είναι δύο περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά, αλλά υπάρχουν κι άλλες επιλογές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: