Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο «προστάτης» του Εζίλ!

Τον παίκτη του και "ακρογωνιαίο λίθο" της ομάδας, Μεσούτ Εζίλ, υπερασπίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής των Γερμανών, Γιόακιμ Λεβ, εξαιτίας της κριτικής που δέχεται τον τελευταίο καιρό.

Ο «προστάτης» του Εζίλ
Αν και η χρονιά για τον Μεσούτ Εζίλ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, μετά τη μεταγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο 25χρονος μέσος δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με την Άρσεναλ.

Η κριτική του αγγλικού Τύπου, όσο η σεζόν έφτανε προς το τέλος της, γινόταν όλο και πιο αυστηρή. Με την κλήση του στην εθνική Γερμανίας, τα γερμανικά ΜΜΕ πήραν τη «σκυτάλη» της έντονης κριτικής, καθώς στα φιλικά των «πάντσερ» ο Εζίλ συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις.

Στα ΜΜΕ απάντησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, υπερασπιζόμενος τον παίκτη του: « Για να είμαι ειλικρινής, είμαι έκπληκτος από τις αντιδράσεις προς τον Εζίλ. Ο Μεσούτ ψηφίστηκε πέρυσι ως ο καλύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής της χρονιάς. Τώρα, δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, όμως, όταν πρέπει, θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: