Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο Άρης βγαίνει στις αγορές!!

xarilaou
Μια απ’ τις κινήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ που γνωστοποιήθηκαν στο περιθώριο της σημερινής (05/06) συνέντευξης Τύπου ήταν η ενεργοποίηση του “στοιχειωμένου” και υπολειτουργούντος εμπορικού τμήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα θα στελεχωθεί από δύο πρόσωπα, τους Μέρκο Στίγγα και Αλέξανδρο Κατσαμπέκη, οι οποίοι έχουν ήδη εγκατασταθεί στην Αλκμήνης και εργάζονται πυρετωδώς. Ο πρώτος συνεργάστηκε για 7 χρόνια με την ΚΑΕ Άρης, ενώ ο δεύτερος στο παρελθόν επίσης με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, αλλά και με ΠΑΕ Ηρακλής και ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Οι δυο τους έχουν αναλάβει εδώ και ημέρες την ευθύνη των διαπραγματεύσεων με συγκεκριμένες εταιρείες και σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μαζί τους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αφήνεται να εννοηθεί ότι πρόκειται για σημαντικές εταιρείες, που βλέπουν πολύ θετικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Άρη. Μέλημα των Στίγγα και Κατσαμπέκη είναι η επαναδραστηριοποίηση του εμπορικού τμήματος των κιτρινόμαυρων με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν την οντότητα και το brandname τους.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: