Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Κεσίδης Νο 2 στον ΠΑΟΚ!!

Μετά τον Στάθη Κεσίδη, άλλος ένας Κεσίδης, ο Βασίλης, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Κεσίδης Νο 2 στον ΠΑΟΚ
Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς περιφερειακού της ΧΑΝΘ που έμεινε ελεύθερος από τη συμπολίτισσα μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς εντάσσει στο δυναμικό της τον διεθνή περιφερειακό Βασίλη Κεσίδη. Ο Βασίλης Κεσίδης γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1989, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Από την ηλικία των εννέα ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΧΑΝΘ και το 2010 πέρασε για πρώτη φορά το ‘κατώφλι’ της Εθνικής ομάδας των ανδρών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε σε 69 αγώνες πρωταθλήματος, σκοράροντας συνολικά 304 γκολ (4,4 γκολ ανά αγώνα).

Ο Κεσίδης έμεινε ελεύθερος, έχοντας συμπληρώσει την προβλεπόμενη οκταετία. Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν μέσα σε άριστο κλίμα, καθώς η συνεργασία ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ του ανθρώπους της ΧΑΝΘ, όλους τους προπονητές που είχα και όλους τους συμπαίκτες μου για τα όμορφα χρόνια που πέρασα. Για εμένα, ανοίγει ένα νέο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ, σε ένα μεγάλο σωματείο, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χάντμπολ και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με τους στόχους του συλλόγου και οι φιλοδοξίες μου καλύπτονται μέσα από τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου, θα κάνω ότι είναι δυνατόν, ώστε να τιμήσω τη φανέλα που θα φορέσω, ως μέλος μίας ομάδας που θέλει να διεκδικήσει τίτλους συνδυάζοντας όμορφο και ελκυστικό χάντμπολ».

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης, τόνισε πως: «Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε σπουδαίες ατομικές και ομαδικές επιτυχίες, μακριά από τραυματισμούς. Πιστεύουμε στις δυνατότητές του και περιμένουμε να βοηθήσει την ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: