Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Νέο μοντέλο στις ακαδημίες ο Ολυμπιακός!!

Τον Θοδωρή Ελευθεριάδη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ακαδημίας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Μπερντ Στορκ.

Νέο μοντέλο στις ακαδημίες ο Ολυμπιακός
Με… ελληνικό μοντέλο συνεχίζει στις ακαδημίες ο Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας τον Θοδωρή Ελευθεριάδη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του συλλόγου.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μπερντ Στορκ οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν στο πρόσωπο του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού τον άνθρωπο που θα διευθύνει τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Ελευθεριάδης αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του συλλόγου.

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1969 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro της ΕΠΟ και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με τα τμήματα υποδομών.

Κατέγραψε συνολικά 150 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (Αστέρας Αμπελοκήπων, Καλαμάτα, Εράνη Φιλιατρών, Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας, ΑΕ Αμπελοκήπων) από το 1989 έως το 1996. Διετέλεσε Διευθυντής Τεχνικών Λειτουργιών ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη στον Οργανισμό «ΑΘΗΝΑ 2004».

Εργάστηκε σε αθλητικά σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης ως καθηγητής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και ήταν υπεύθυνος σε μια σειρά ειδικών εκδόσεων (έντυπων και οπτικοακουστικών) για θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ακαδημίες Δήμων και ερασιτεχνικούς συλλόγους ποδοσφαίρου (1994-2000). Εργάστηκε στην ΠΑΕ Ηρακλής στις ακαδημίες (2000-2005) και στην επαγγελματική ομάδα ως γυμναστής (2005-2007). Την περίοδο 2007-2010 εργάστηκε ως Υπεύθυνος Ακαδημιών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προπονώντας και την Κ-20 για δύο χρόνια.

Στις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου εργάστηκε ως συνεργάτης του κ. Γ. Γεωργιάδη στην Εθνική Ελπίδων από το Νοέμβριο του 2011 και συνέχισε ως συνεργάτης του κ. Κ. Τσάνα στην ίδια ομάδα. Ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 2η θέση. Παράλληλα, υπήρξε για 2 χρονιές (2012-2014) προπονητής της νεοσύστατης Κ-15
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: