Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Τον θέλει ο Άγγελος!!

Θετικός στην παραχώρηση του Λούκας μόνο αν βρεθεί ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του εμφανίζεται ο Αναστασιάδης, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε «όχι» σε μια καλή πρόταση. Έρχονται νέα για Λίνο-Βούκιτς.

Τον θέλει ο Άγγελος
Οι Ισπανοί γραφούν συνεχώς τις τελευταίες ημέρες για τον Λούκας Πέρεθ, τον οποίο θέλει να αποκτήσει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ θέλει να παίξει άμεσα στην Primera Division, είτε αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού ή παίρνοντας κανονική μεταγραφή.

Άλλωστε, το είχε παραδεχθεί και ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε πριν λίγο καιρό, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην Primera Division. Ο Άγγελος Αναστασιάδης τονίζει πως είναι απαραίτητος ο παίκτης αυτή τη στιγμή και θα ήταν θετικός στην παραχώρηση του μόνο σε περίπτωση που βρεθεί αντικαταστάτης του.

Ωστόσο, είναι πιθανόν να επιστρέψουν η «Ντέπορ» με νέα πρόταση και τότε δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να απαντήσει καταφατικά ο «Δικέφαλος του Βορρά», αν κριθεί πως είναι καλά τα λεφτά που του δίνει.

Ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να έχει άμεσα ραντεβού με τους Βούκιτς και Λίνο. Στις πρώτες κουβέντες υπήρχε διαφορά στο οικονομικό. Το θέμα του Βραζιλιάνου μπακ βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με του Ρατς. Η συμφωνία με τον Ρουμάνο έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά ακόμη δεν έχει υπογράψει ο πρώην παίκτης των Σαχτάρ, Γουέστ Χαμ και Ράγιο Βαγεκάνο.

Αν «χαλάσει» η μεταγραφή τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες παραμονής του 37χρονου παίκτη. Πάντως και τον Άγγελο Αναστασιάδη κάτι παρόμοιο συνέβη. Ο έμπειρος τεχνικός είχε ανακοινωθεί από τα μέσα Μαΐου και υπέγραψε το πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη. Οπότε, αυτή η καθυστέρηση μπορεί να μην σημαίνει και πολλά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: