Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Νίκη παρά τα προβλήματα η Εφήβων!!

Με κορυφαίο τον Κώστα Μήτογλου του Άρη, η Εθνική Εφήβων επικράτησε 62-38 της Δόξας Πεύκων σε φιλικό.

Νίκη παρά τα προβλήματα η Εφήβων
Παραμένει αήττητη η Εθνική Εφήβων. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικράτησε 62-38 (ημίχρονο 33-21) της Δόξας Πεύκων, σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της ομάδας του νομού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 24/7-3/8 στην Τουρκία.

Ο Κώστας Μήτογλου του Άρη με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού συγκροτήματος. Δεν αγωνίστηκαν ο Αντώνης Σταμάτης που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και μάλιστα την Τρίτη διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο, από το οποίο πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Τετάρτης. Επίσης δεν συμμετείχε ο Διονύσης Σκουλίδας λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Θανάσης Ντουζίδης για λόγους τακτικής.

Οι προπονήσεις της Εθνικής Εφήβων θα συνεχιστούν μέχρι το πρωί της Παρασκευής στη Νάουσα κι εν συνεχεία η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Οι πόντοι της ελληνικής ομάδας: Κώττας 10, Μήτογλου 19, Μουράτος 5 (1), Μπιλλής 3, Παπαγιάννης 8, Τολιόπουλος 3 (1), Τσαλμπούρης 3, Χαραλαμπόπουλος 10 (2), Οικονομόπουλος, Δίπλαρος, Ζόρζος Κόνιαρης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: