Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Καταψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο του γηπέδου!!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου έκανε γνωστή την πρόθεση του κόμματος να καταψηφίσει τα άρθρα 81 και 82 του νομοσχεδίου στο οποίο εντάσσεται η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ.

Καταψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο του γηπέδου
Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίζει τα άρθρα 81 και 82 για το γήπεδο της ΑΕΚ έκανε γνωστή η βουλευτής του κόμματος, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στην ομιλία της στη Βουλή.

Βάσει των όσων υποστήριξε αφορμή για την αλλαγή στάσης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποτέλεσαν οι συγκρούσεις οπαδών της Ένωσης με κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Για το 81 και το 82 τώρα. Η υπόθεση έχει πάρει πια εκρηκτικές διαστάσεις. Από την αρχή είπαμε ότι έχει προβλήματα. Έρχεστε να βάλετε νομοθέτηση με αποχαρακτηρισμό του άλσους. Είχαμε δείξει θετική διάθεση. Με απειλές και τραμπουκισμούς, οι κάτοικοι δεν μπόρεσαν να εκφράσουν την θέση τους. Έτσι είμαστε τελείως αρνητικοί και με το 81 και με το 82», ανέφερε η κ.Θεοπεφτάτου.

Ακόμη κι μετά την εξέλιξη αυτή δεν αναμένεται να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα για το γήπεδο καθώς το νομοσχέδιο θα υπερψηφισθεί από τους βουλευτές των κυβερνητικών κομμάτων. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: