Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ώρα για αποφάσεις!!

Όλα τα «καυτά» θέματα της ΑΕΚ θα ρίξουν σήμερα στο τραπέζι Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς, καθώς έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των δύο. Σε πρώτο πλάνο ο εξτρέμ και η εναλλακτική του Τζεμπούρ.

Ώρα για αποφάσεις
Στην Ελλάδα, αλλά για… μόνιμη εγκατάσταση αυτή τη φορά, βρίσκεται και πάλι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Μάλιστα, έχει κλείσει ραντεβού με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την Πέμπτη και θα συζητήσουν για διάφορα θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας και στα οποία πρέπει να σημειωθεί άμεσα εξέλιξη.

Φυσικά μέσα σε αυτά είναι και τα μεταγραφικά. Η συζήτηση θα αφορά κυρίως τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και αυτόν που θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση για τον Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος και οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να εμφανιστούν έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει δώσει το «OK», για να διαπραγματευτεί ο 30χρονος επιθετικός με όποιον σύλλογο θέλει. Από την άλλη έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να τον αποζημιώσει σε περίπτωση που φύγει ο παίκτης, την ώρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης του έχει περάσει το μήνυμα, πως θέλει να τα πουν αμέσως, όταν και αν μείνει ελεύθερος.

*Άλλη μια πορεία στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης με αφορμή την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, την ώρα που στο σημείο θα συγκεντρωθούν οπαδοί της Ένωσης, ώστε να προβάλουν αντίσταση σε όσους θέλουν να βάλουν εμπόδιο στη δημιουργία του νέου σπιτιού των «κιτρινόμαυρων».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: