Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

«Το περιβάλλον του Σαββίδη νοσεί»!

2013052600418-preview-610x3841
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, Μπάμπης Αποστολίδης. Μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισε ο ΠΑΟΚ και τόνισε πως το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη νοσεί και πως χρειάζονται στην ομάδα επαγγελματίες που έχουν να αποδείξουν βιογραφικό με πείρα και επιτυχίες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Αποστολίδης:
Για την στάση του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία:
“Πόντιο πρόεδρο έχουμε, Πόντιος είμαι και εγώ και θα το πω Ποντιακά. ” Κακαλί μαλλία”. Όταν ήρθαν οι πρόγονοι μας από τον Πόντο και πέσανε εδώ στην φτώχεια λέγανε: “εμείς στον Πόντο κουρεύαμε τα πρόβατα και παίρναμε μαλλία. Μετά ήρθαμε στην Ελλάδα και παίρνουμε κακαλί μαλία”. Αυτό έκανε ο ΠΑΟΚ και έτσι λέγεται στα Ποντιακά. Αυτό είναι αίσχος.
Που είναι η επανάσταση πέθανε; Δεν είναι η πρώτη φορά που ψηφίζει ο ΠΑΟΚ έτσι, δηλαδή ο Βρύζας. Έτσι είχε ψηφίσει πέρυσι και το αναίρεσε. Είχαμε πει λάθος, δεν καταλάβαμε καλά και λάθος σηκώσαμε το χέρι. Ο Ιβάν είναι ευεργέτης του ΠΑΟΚ και δεν θέλω να τον ακυρώσω. Αν έχει κάποια άλλη πολιτική στο μυαλό του θα φανεί. Ίσως να κάνει μια διπλωματία μυστική. Έχει αποδεχθεί πως οι μυστικές διπλωματίες φέρνουν καταστροφή. Θα ήθελα να έχει κάτι από τον Πούτιν και να μπαίνει να καθαρίζει. “Σκούπα” χρειάζεται και μέσα. Από αυτά που βλέπω δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν θέλω να κάνω εμφύλιο με την Αθήνα αλλά με μια κατάσταση που μας δαγκώνει συνεχώς και είναι ο όφης θα απαντήσω με μια παροιμία πάλι “έχεις τούρκο φίλο, κράτα και ένα ξύλο”. Δεν ξέρεις πότε θα σε δαγκώσει ο όφης και πρέπει να είσαι έτοιμος.
Ο Βρύζας δεν ψήφισε μόνος του. Αν είχε άλλη άποψη ο Σαββίδης θα τον είχε πετάξει, αυτό είναι σίγουρο. Ο Βρύζας ψήφισε  κατ εντολή του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται σωστά θα φανεί στο μέλλον. Εδώ παλεύεις να καταχωρίσεις συμβόλαια Λίνο και παικτών που έχουν προσφέρει αλλά είναι στο τρίτο ράφι. Αλλά δεν ακούω μια μεταγραφή έστω επιπέδου Κάμπελ. Έναν παίκτη που περνούσε σαν σταματημένο ο Παπασταθόπουλος. Δεν ακούω μια μεταγραφή που να μπορεί να πατήσει μέσα στο Ελληνικό γήπεδο. Το “Ωσαννά εν τοις υψίστης” μέχρι το ” Άρον-άρον, σταύρωσον αυτόν” κρατάει μια βδομάδα. Αυτό ισχύει και για τον Σαββίδη”.
Για το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ:“Δεν νομίζω  πως υπάρχει σκάουτινγκ στον ΠΑΟΚ. Να παίρνω πέντε βιντεοταινίες, να βλέπω ποιος παίκτης τραβάει από δευτεροτρίτες ομάδες και να λέω αν αυτός είναι καλός δεν είναι σκάουτινγκ. Αυτό μπορώ να το κάνω και εγώ. Σκάουτινγκ είναι να βρεις τον 18αρη να έχει γνώση του ποδοσφαίρου, να πεις θα τον πάρω, θα τον ζορίσω, θα τον εκπαιδεύσω και θα γίνει αστέρι. Αυτό το έκανε και η Ξάνθη πολλές φορές. Δεν υπάρχει σκάουτινγκ και τιμ στον ΠΑΟΚ”.
Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη:Δεν μιλάω γιατί με έχει αποκλείσει εδώ και δύο-τρία χρόνια. Είχαμε μια έντονη αλληλογραφία για το θέμα τότε με τον Γκαγκάτση. Παρόλα αυτά τον θεωρώ ευεργέτη του ΠΑΟΚ. Θα ήταν στην θέση του Άρη ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ιβάν. Θα ψάχναμε αν θα πάρουμε ΑΦΜ άλλης ομάδας η αν θα παίζαμε τρίτη εθνική. Άλλο αυτό όμως και άλλο η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων που μπορούν να συνεννοηθούν”.
Για τα στελέχη επί πληρωμή:“Πιστεύω στα στελέχη επί πληρωμή. Έτσι είναι και η Μάντσεστερ και όλες οι μεγάλες ομάδες. Όμως εξαρτάται πια στελέχη είναι. Χωρίς να έχω κάποιο όφελος και κέρδος με επισκέφτηκαν επειδή νόμιζα πως έχω καλές σχέσεις με τον Σαββίδη, δύο παιδιά που εκπόνησαν στην Αγγλία ένα ειδικό φυσιολογικό πρόγραμμα που προλάβαινε τους τραυματισμούς και έκανε σύντομη την αποθεραπεία. Όλα αυτά γίνονται με βάση τις μετρήσεις των μυών, των σκελετών και γενικά επιστημονικά πράγματα. Αυτό το πρόγραμμα τους το εφάρμοσαν και το πούλησαν στην Τσέλσι. Απευθύνθηκαν μόνοι τους εδώ στον ΠΑΟΚ και δεν πήραν ούτε απάντηση. Τους έστειλα εγώ το ίδιο το πρόγραμμα που εφαρμόζει η Τσέλσι κατευθείαν στον Ιβάν Σαββίδη μέσω ενός διαύλου για να του πω: πρόεδρε δες αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να σε απαλλάξει από τραυματισμούς”. Με είχαν εντυπωσιάσει με ένα πρόγραμμα που είχα στην μέση, είχαν κάνει κάτι τρελά πράγματα από αυτά που εφαρμόζουν στις προηγμένες χώρες και πάνω από όλα έχουν την σφραγίδα της Τσέλσι. Δεν απάντησε όμως κανένας. Πιστεύω πως το περιβάλλον του Ιβάν νοσεί. Πιστεύω στους έμμισθους που όμως έχουν να επιδείξουν επαγγελματική προσωπικότητα και βιογραφικό με πείρα, γνώση και επιτυχίες. Το ότι έβαλε ο Βρύζας ένα γκολ με την Ρωσία και έπαιξε στην Εθνική ομάδα δεν τον κάνει αυτόματα παράγοντας.  Το να έχω έναν Κούδα στην ομάδα ως σημαία δεν με παραβλάπτει. Αλλά δεν είναι παράγοντας.  Φτάσαμε στο σημείο να ξεφτιλιστούμε βγάζοντας διαφήμιση ζητείται πρόεδρος.
Εγώ έστειλα το βιογραφικό του Γράντα. Πρόεδρος δεν θα ήταν; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Όλα τα ικανά στελέχη της πόλης αρνήθηκαν. Εκτός από την δική μου άρνηση να συμμετέχω στα κοινά του ΠΑΟΚ υπάρχει και η πομπώδης άρνηση του κ. Λυσσαρίδη. Υπάρχουν και άλλα άτομα αλλά δεν μπορεί όμως να συνεννοηθεί ο Λυσσαρίδης. Θέλει συνεργάτες”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: