Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ματθαίου: «Αηδίασα…»

Ο Νικήτας Ματθαίου δήλωσε αηδιασμένος με τα όσα συνέβησαν εις βάρος του την Τρίτη, λίγο πριν μπει στα γραφεία της ΠΑΕ για τη γενική συνέλευση των μετόχων, όπου δέχτηκε λεκτική επίθεση στο Aris Sports Cafe.

Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα», τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είναι η τελευταία φορά που μιλάω. Δεν έβλαψα ποτέ την ομάδα, από μικρό παιδί. Τις τελευταίες δύο μέρες συνέβησαν τα εξής γεγονότα. Είχε γίνει μια γενική συνέλευση τη Δευτέρα και στο τέλος αυτής έγινε φραστικό επεισόδιο μεταξύ Σκόρδα και Ιωάννου, ο οποίος ήταν με πληρεξούσιο παρών. Εγώ δεν είμαι υπέρ των μπράβων, αλλά ο κ. Σκόρδας αναγκάστηκε να κυκλοφορεί με προστασία, επειδή πολλές φορές τραμπουκίστηκε και δέχθηκε απειλές.

Ο κ. Παπαγεωργίου διέκοψε τη γενική συνέλευση μετά από 2-3 ώρες και κάλεσε έκτακτη Δ.Σ. του ερασιτέχνη για το αν θα πρέπει να πάρει αναβολή ο κ. Στεφανίδης, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα πάρει χορηγίες, ενώ η ομάδα δεν έχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Το βράδυ της Δευτέρας μίλησα προσωπικά με τον κ. Στεφανίδη, που μου είπε πως χειροπιαστό ακόμη για χορηγίες δεν έχει τίποτα. Ακόμη και 1-2 εκατ. να μπουν δε φτάνουν, πρέπει να γίνουν κινήσεις για να προστατευτείς από τους πιστωτές.

Την Τρίτη ήταν η συνέχιση και στο Aris Sports Cafe υπήρχαν 50-60 άτομα οργανωμένοι του Super 3. Προχωρώντας προς την είσοδο για τις σκάλες, τραμπουκίστηκα λεκτικά. Μου είπαν «Γ…ώ το σπίτι σου λαμόγιο». Να μη γίνομαι λαϊκός, δεν άφησα ούτε ένα ευρώ στον Άρη καρτέλα. Ειλικρινά στεναχωρέθηκα πολύ. Ζήτησα πρώτος να γραφτούν στα πρακτικά αυτά που συνέβησαν και μετά πήρα την αστυνομία, γιατί δεν ήξερα τι πρόθεση είχαν αυτοί. Ζήτησα προστασία για να φύγω από το γήπεδο. Δεν είναι της ιδεολογίας μου να έρχομαι σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε Αρειανό. Το αν έχουν κόντρα με το Σκόρδα, εγώ δε φταίω σε κάτι.

Μετά μπήκαν μέσα κάποιοι τύποι και πίεσαν τον κ. Παπαγεωργίου να πάρει απόφαση υπέρ της αναβολής. Μπήκε μια ομάδα οργανωμένων φιλάθλων και πίεσαν για να πάρει αναβολή μέχρι τις 25 Ιουλίου. Τρία μέλη δεν ψήφισαν, ενώ δεν υπήρχε και απαρτία.

Πιστεύω πως υπήρχε δόλος για αυτήν την αναβολή και για αυτό βρίσκονταν εκεί πέρα όλοι αυτοί. Είχε και 8 άτομα από τη security του γηπέδου ο Στεφανίδης, ο οποίος εδώ και δύο μήνες είπε θα φέρει συμφωνίες και δεν έχει κάνει τίποτα, παρά μόνο έφερε έναν προπονητή, χωρίς παίκτες. Εγώ αηδίασα με όλα αυτά και δε θέλω να βγω να μιλήσω ξανά για τίποτα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: