Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μεταγραφές και ανανεώσεις!!

Τη μεταγραφή του Γάιου Σκορδίλη και την παραμονή των Ανδρέα Πελεκούδα και Νίκου Αργυρόπουλου στον Απόλλωνα Πατρών γνωστοποίησε την Τετάρτη ο Κώστας Καραπάνος.

Μεταγραφές και ανανεώσεις
Ο πρόεδρος της «μελανόλευκης» ΚΑΕ τόνισε πως οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν και του χρόνου στελέχη των Πατρινών στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητικού τιμ.

Αναλυτικά: «Σε ότι αφορά στο ρόστερ της ομάδας, θα ήθελα να σταθώ στους τρεις παίκτες που δεν συνεχίζουν στον Απόλλωνα και είναι οι Λιανός, Ζαφείρης και Πέτροβιτς. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια, για όσα προσέφεραν γιατί, πάνω απ’ όλα, ήταν Απόλλων και για αυτό και ήταν μαζί μας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν παίκτες οι οποίοι ήταν στο ρόστερ το περυσινό και δεσμεύονταν με συμβόλαιο, αυτοί εξακολουθούν να είναι παίκτες και έτσι τους αντιμετωπίζουμε. Θα ήθελα, όμως, στο σημείο αυτό να ανακοινώσω την ανανέωση της συνεργασίας μας τόσο με τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Αργυρόπουλο, όσο και με τον Ανδρέα Πελεκούδα, ο οποίος θα συνεχίσει στον Απόλλωνα και τη νέα χρονιά. Παράλληλα, επιβεβαιώνουμε και τη μεταγραφή Γάιου Σκορδίλη, καθώς έπεσαν και οι υπογραφές και θεωρείται πλέον παίκτης του Απόλλωνα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: