Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Αμφίβολος για το Μουντομπάσκετ ο Τζινόμπιλι!!

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μανού Τζινόμπιλι με την Αργεντινή στο προσεχές Μουντομπάσκετ, καθώς διαγνώστηκε πως έχει υποστεί -σε πρώιμο στάδιο- κάταγμα κοπώσεως στο δεξί του πόδι!

Αμφίβολος για το Μουντομπάσκετ ο Τζινόμπιλι!
Από τον Παράδεισο στην… Κόλαση η εθνική ομάδα της Αργεντινής! Μετά το χαρμόσυνο νέο για τη συμμετοχή του Μανού Τζινόμπιλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, επικρατεί μεγάλη αγωνία στις τάξεις των «Γκαούτσος», καθώς στις εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τους Σπερς, διαγνώστηκε πως στο δεξί του πόδι έχει υποστεί κάταγμα κοπώσεως, το οποίο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο!

Μάλιστα, ο φετινός πρωταθλητής του NBA με την ομάδα του Σαν Αντόνιο αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα αποθεραπεία και ο χρόνος αποκατάστασης εκτιμάται στους δύο μήνες! Δεν αποκλείεται να ζητήσει και δεύτερη ιατρική γνώμη. Η έναρξη του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας είναι προγραμματισμένη προς τα τέλη Αυγούστου, με την Αργεντινή να είναι στον ίδιο όμιλο με την Εθνική ομάδα.

Θυμίζουμε πως στο δεύτερο γκρουπ του Μουντομπάσκετ έχουν κληρωθεί -εκτός από την Εθνική ομάδα- οι Αργεντινή, Κροατία, Φιλιππίνες, Πουέρτο Ρίκο και Σενεγάλη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: