Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Διάλεξε 25 παίκτες για τα δύσκολα!!

Τους 25 ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στο βασικό –και συνήθως πιο σκληρό- στάδιο προετοιμασίας του Ατρομήτου ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος.

Διάλεξε 25 παίκτες για τα δύσκολα!
Για Πήλιο αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης η αποστολή του Ατρομήτου που θα πραγματοποιήσει στη Μαγνησία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Λυκούρης, ο οποίος κατάφερε να μπει στο… πούλμαν μετά από σχετική εισήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων, Σλόμπονταν Σούιτσα.

Η ανακοίνωση:

«Με προορισμό το Πήλιο αναχωρεί αύριο το πρωί η ομάδα μας προκειμένου να πραγματοποιήσει σε υψόμετρο 1100 μέτρων το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Στο πούλμαν θα επιβιβαστούν οι κάτωθι 25 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Μπάρκας, Θεοδωράκης, Λημνιός, Παπασπύρος, Νάστος, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Θεολόγου, Δημούτσος, Φυτανίδης,Κούρος, Μπάλλας, Εγκουέμ, Γκαρσία, Καραμάνος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιδες, Φάμπιο, Τάτος, Λυκούρης.

Ο τελευταίος είναι τερματοφύλακας και θα λάβει μέρος με εισήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Πήλιο η ομάδα μας αναμένεται να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι ενώ μόλις επιστρέψει στην Αθήνα κι εν όψει των υποχρεώσεων της σε Ευρώπη και Ελλάδα θα δώσει τρία φιλικά ματς με Καλλιθέα (19 Ιουλίου στο Περιστέρι), Παναθηναϊκό (23 Ιουλίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας), Αστέρα Τρίπολης (13 Αυγούστου στο Περιστέρι).

Σήμερα οι παίκτες μας προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο. Γι αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση στο Πήλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: