Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

«Έχει συμβόλαιο ο Σίλντενφελντ»

Ψαλιδίζουν τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ οι δηλώσεις του προπονητή της Ντιναμό, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ. Διορία ως την Κυριακή έχουν δώσει οι «πράσινοι».

«Έχει συμβόλαιο ο Σίλντενφελντ»
Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αγωνίστηκε σε φιλικό της Ντιναμό Μόσχας και μάλιστα για 90 λεπτά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, δήλωσε κατηγορηματικά πως ο Κροάτης αμυντικός δεν φεύγει, ψαλιδίζοντας τις ελπίδες του Παναθηναϊκού να διατηρήσει στις τάξεις του τον ποδοσφαιριστή.

«Μιλήσαμε με τον Γκόρντον, αλλά οι λεπτομέρειες θα μείνουν μεταξύ μας. Όπως είδατε, έπαιξε στο φιλικό, μόλις μια μέρα μετά την ενσωμάτωσή του στην αποστολή. Είναι παίκτης μας, έχει συμβόλαιο σε ισχύ και θα το τηρήσει. Αν ερχόταν κάποια σούπερ προσφορά, θα μπορούσαμε να την εξετάσουμε. Όμως μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είναι δικό μας παίκτης. Έχουμε τέσσερις στόπερ και είμαστε πλήρεις στη θέση», τόνισε ο προπονητής της Ντιναμό.

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για έναν κεντρικό αμυντικό, καθώς πλησιάζουν τα προκριματικά του Champions League. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κυπελλούχοι θα περιμένουν μέχρι την Κυριακή μήπως και υπάρχει κάποια ανατροπή στην υπόθεση του Σίλντενφελντ, ειδάλλως θα στραφούν σε άλλες λύσεις, έχοντας ήδη κάνει επαφές με παίκτες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: