Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Φουλάρει για δύο!!

Το συντομότερο δυνατό στον Ολυμπιακό προσπαθούν να κλείσουν τις μεταγραφές των Κασάμι και Ντουρμάζ ενόψει της προετοιμασίας.

Φουλάρει για δύο
Ο Γιάννης Βρέντζος είχε δηλώσει ότι στόχος των υπευθύνων του Ολυμπιακού είναι το 85% της ενδεκάδας για τη νέα περίοδο να είναι συμπληρωμένο πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα κάποιες από τις ανοιχτές περιπτώσεις παικτών που απασχολούν την ομάδα.

Για τον μέσο οι «ερυθρόλευκοι» είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παϊτίμ Κασάμι, που αποτελεί μία σύνθετη περίπτωση από τη στιγμή που πρέπει να τα βρει και με τη Φούλαμ για το συμβόλαιο που έχει.

Η υπόθεση είναι ανοιχτή εδώ και καιρό, γίνεται όμως προσπάθεια για να κλείσει άμεσα. Και δεν είναι απίθανο το θέμα να έχει τελειώσει μέχρι το Σαββατοκύριακο η μεταγραφή του 22χρονου Ελβετού μέσου.

Για τη θέση του ακραίου, στο προσκήνιο είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Γκεντσλερμπιρλιγκί για να συμφωνήσουν και να αποκτηθεί ο 24χρονος διεθνής Σουηδός ακραίος, που θα δώσει άμεσα λύση στον Μίτσελ και στη συνέχεια να περιμένει ο Ολυμπιακός για τον Κάμπελ, να δει κι άλλες περιπτώσεις ακραίων και φυσικά να προχωρήσει τη μεταγραφή του σέντερ φορ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: