Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πρόβλημα με Κλάους!!

Κάκωση έξω μηνίσκου υπέστη ο Κλάους Αθανασιάδης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί. Ευχές σε Βίτορ και Μάρτενς.

Πρόβλημα με Κλάους
Είχε που είχε λειψανδρία στην επίθεση ο ΠΑΟΚ (λόγω και της απουσίας του αδειούχου Σαλπιγγίδη), χάνει και τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο Κλάους υπέστη κάκωση έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και άρχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η κατάσταση του φορ του «Δικεφάλου του Βορρά» θα εκτιμηθεί ξανά το πρωί της Πέμπτης και οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν να μην έχει κάτι σοβαρό.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε διπλή προπόνηση, με έμφαση στη φυσική κατάσταση νωρίς το πρωί, ενώ το απόγευμα ο Άγγελος Αναστασιάδης χώρισε τους παίκτες του σε τρία γκρουπ κι έκαναν ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο. Στο μεσοδιάστημα, το μεσημέρι, το τεχνικό επιτελείο έκανε τακτική ανάλυση μέσω βίντεο στους παίκτες.

Ευχάριστη νότα σε μια κοπιαστική μέρα έδωσαν τα γενέθλια των Μιγκέλ Βίτορ και Μάαρτεν Μάρτενς, που έκλεισαν τα 25 και τα 30 χρόνια αντίστοιχα σβήνοντας κεράκια με την απαραίτητη… τούρτα στο τραπέζι.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει ξανά τρεις προπονήσεις, με έμφαση στη φυσική κατάσταση το πρωί, τη μυϊκή ενδυνάμωση το μεσημέρι και μπάλα το απόγευμα.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: